The news is by your side.

Phil Schneider, o moarte inexplicabilă! Incidentul din baza Dolce

Phil Schneider este una dintre cele trei persoane care a supraviețuit ca urmare a incidentului care s-a produs în baza Dolce, în anul 1979, între extratereștrii și militarii care asigurau paza.

În ianuarie 1996, Schneider este descoperit mort în locuința sa. În jurul gâtului avea o sfoară, situație care i-a făcut pe anchetatori să concluzioneze că s-a sinucis. Anchetatorii nu au spus niciun cuvânt despre urmele de violență de pe corpul lui Schneider.

Cu șapte luni înainte să moară, Schneider a ținut un discurs în cadrul unei conferințe în care și-a prezentat activitatea sa de inginer-arhitect la două baze americane. El a vorbit despre baza Dolce din New Mexico. În anul 1954, administrația Eisenhower încheie tratatul Greada cu extratereștrii, pe care i-a numit marii gri.

În baza tratatului încheiat, marii gri puteau efectua teste genetice pe animale. Testele extraterestre au început pe câteva vaci, iar în scurt timp, au fost extinse pe oameni, situație care a dus la un tragic incident. În schimb, americanii au primit 29 de prototipuri de aeronave extraterestre furtive.

Baza Dolce are șapte etaje în subteran, care ajung până la adâncimea de 4 km. Între agenții de pază și extratereștrii s-a produs un conflict în urma căruia 70 de persoane au fost ucise, printre care și agenți FBI. Extratereștrii au utilizat arme cu raze cobalt, extrem de periculoase. Însuși

Schneider a fost rănit, el prezentând în acest sens, cicatrici pe care le avea pe picior și degete. El și-a încheiat discursul cu fraza, dacă o să mor și o să se spună că m-am sinucis, înseamnă că am fost omorât. El a mai spus că pe tot drumul până a ajuns în Las Vegas, locul unde a susținut conferința, a fost urmărit de două mașini. După moartea sa, mai multe documente și fotografii au dispărut din locuința lui Schneider.

În următorii 22 de ani de la acest tragic eveniment, 11 persoane care s-au implicat în anchetarea acestui caz și au făcut declarații au murit în condiții cel puțin ciudate, morți despre care s-a spus că au fost sinucideri.

Phil-Schneider Phil Schneider, o moarte inexplicabilă! Incidentul din baza Dolce

Cu trei ani înainte de moartea lui Schneider, Ron Rummel, unul dintre cei mai buni prieteni, alături de care a lucrat 17 ani pentru guvernul federal, a fost găsit mort într-un parc. Despre Rummel s-a spus că s-a sinucis prin împușcare. Rummel publicase într-o revistă de specialitate informații despre existența extratereștrilor în baza Dolce și testele genetice pe care le realizează aceștia.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și