„Peștii cerurilor”, entități extraterestre sau vietăți biologice fără corp fizic? (video)

Curiozitățile planetei noastre continuă să uimească neîncetat, atât prin faptele misterioase, cât și prin vietățile misterioase care își duc existența prin cele mai ciudate locuri. Până în 1994, când camerele de filmat au ajuns la un nivel tehnologic avansat, nu s-a știut despre existența acestor creaturi, care conform datelor, zboară în voie prin atmosfera Terrei.

Oamenii de știință și nu numai au fost surprinși să afle despre existența acestor creaturi nedefinite. Ei le-au numitentități solare” sau mai sugestivpeștii cerurilor„. Aceste creaturi nu sunt vizibile cu ochiul liber și au fost imortalizate doar cu ajutorul aparatelor de filmat sau fotografiat. Se află tot timpul în mișcare și se prezintă având o formă lunguiață. Sunt transparente sau cel mai probabil incolore și conform estimărilor zboară cu viteze de peste 300 de kilometri la oră.

Nimeni nu poate spune cu exactitate ceea ce reprezintă.Entitățile solare” pot fi orice, vietăți sau chiar după cum s-a mai sugerat forme energetice nedefinite. Interesant este faptul că ele pot străpunge aerul cu viteze impresionante fără a fi observate sau fără să lase nicio urmă în spatele lor.

Au o formă cilindrică pe care sunt atașate mai multe brațe de care probabil se folosesc pentru a zbura. Nu se poate spune cu ce se hrănesc și nici unde își au habitatul, dar este cert că există prin cele mai diverse zone de pe glob. „Peștii cerurilor” par a fi ființe biologice, dar nu au un corp fizic. Acest aspect poate zdruncina zoologia din toate temeliile și în același timp conferă noi perspective asupra a tot ceea ce poate însemna viață.

Există mai multe voci care susțin că entitățile pot fi de proveniență extraterestră, în sensul că ar fi niște mașini de zbor, sau chiar spirite sau fantome. Nici posibilitatea unor ființe interdimensionale nu este exclusă de cei mai excentrici dintre specialiști.

Loading...

Pentru că specialiștii nu le pot analiza decât din fotografii, le-au plasat în sânul cripto-zoologiei, știință care se ocupă cu faptele inexplicabile ale zoologiei.

rods

Dacă este posibil ca un asemeneaanimal” să existe, atunci de ce nu ar exista și alte vietăți care fie sunt invizibile sau pur și simplu nu au un corp fizic? Când oamenii de știință vor realiza că răspunsul la această întrebare este unul firesc și natural, atunci probabil că întreaga omenire la înțelege că viața poate să aibă un număr infinit de forme.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și