Peștera uriașilor în care au fost descoperite artefacte și mașinării incredibile

Peștera uriașilor este locul descoperit în Statele Unite ale Americii unde s-au descoperit artefacte și mașinării bizare, care au aparținut unei civilizații de uriași extrem de avansată.

În 1904, geologul și vânătorul de comori JC Brown a fost angajat de către o companie privată pentru prospectarea unei potențiale mine în munții din Cascades, California.

Expediţia s-a desfășurat într-un mod ciudat pentru că Brown a plecat de unul singur prin munți pentru a descoperi locul unei potențiale mine de aur. Lucrurile au luat o întorsătură cât se poate de ciudată pentru că geologul a realizat o descoperire fabuloasă.

În spatele unei stânci imense, a zărit o gaură. A intrat prin acea gaură ți un tunel imens s-a deschis în fața ochilor, Conform celor declarate la vremea respectivă de Brown, tunelul avea aproximativ 3 metri înălțime și nu mai puțin de 37 de metri lățime.

Odată coborât în subteran geologul a făcut descoperirea care i-a schimbat viața. Acolo a văzut numeroase maşinării ciudate dar în acelaşi timp și primitive cu care oamenii din trecutul îndepărtat au excavat acel tunel.

Pe lângă aceste mașinării neobişnuite existau și obiecte din aur, dar și din alte materiale, care au aparţinut acelei culturi neidentificate. Piatra de temelie a descoperirii au fost o serie de tăblițe din aur masiv pe care erau inscripţionate hieroglife stranii și scrieri cuneiforme.

La capătul tunelului existau o serie de camere. Într-una dintre ele geologul a descoperit o serie de statui. Acestea erau realizate dintr-un material neidentificat pentru că aveau puterea să strălucească în întuneric. De asemenea, Brown susținea că a văzut numeroase cruci neconvenționale, dar și anumite însemne care îi aduceau aminte de cultul soarelui.

Într-o altă cameră a descoperit 13 schelete gigantice. Lângă acestea erau trupurile îmbălsămate ale unui bărbat și unei femei. Geologul a presupus că erau de rang înalt datorită hainelor de pe ei.

Brown odată întors acasă și-a făcut publică povestea, dar nu a vrut niciodată să dezvăluie locul unde se afla aşezarea în cauză de frică să nu fie vandalizat. Descoperirea sa a făcut senzație la vremea respectivă și numeroși au fost cei care au dorit să viziteze lăcașul cu pricina. În tot acest timp, geologul atinsese limitele paranoiei și se încăpățâna să păstreze secretul.

Anii au trecut, și în cele din urmă Brown a dorit să revină în peștera uriașilor. A organizat un grup de peste 80 de persoane pentru expediție. Interesant sau nu, chiar în noaptea dinaintea plecării, geologul a dispărut ca prin minune și nimeni nu l-a mai văzut niciodată.

Această poveste nu a putut fi niciodată verificată, dar cu toate acestea au mai existat o serie de descoperiri interesante pe teritoriul SUA, care atestă faptul că în trecutul îndepărtat acest teritoriu a fost locuit de către civilizații de giganți extrem de avansate din punct de vedere tehnologic.

pestera uriasilor - Peștera uriașilor în care au fost descoperite artefacte și mașinării incredibile

Acesta este motivul principal pentru care există numeroși specialiști care i-au acordat credit lui Brown ți nu s-au îndoit niciodată de povestea sa.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns