Mistere

Spiritualitate

Personalitatile vampirilor energetici

4views

Fiecare individ deține un câmp energetic bine structurat, construit din fiecare impuls pe care îl primește din mediul înconjurător la care se adaugă fiecare gând născut în mintea sa. Astfel, câmpul său energetic este reprezentarea propriei realități, construită în fiecare clipă a existenței sale. Atunci când mediul în care se dezvoltă acest câmp energetic este toxic, apar diferite dezechilibre importante care conduc spre o atitudine ostilă. Calitatea inferioară a emoțiilor, gândurile negative, comportamentul haotic, cât și impulsurile negative primite din mediul de trăi, nu fac altceva decât să deterioreze câmpul energetic, creându-se un imens gol care trebuie umplut cu orice preț. Aceasta este procedura prin care se nasc binecunoscuții vampiri energetici. Acele persoane care voluntar sau nu fură energia celor din jur pentru a se reechilibră.

Tuturor ni s-a întâmplat să intrăm în contact cu diverși oameni și numai după câteva minute să ne simţim foarte rău. Ba mai mult, am avut dureri de cap, migrene, dureri musculare sau stări de vomă. Acestea sunt doar câteva dintre simptomele primare ale unui atac energetic direct. Transferul energetic poate să fie direct, atunci când intrăm în contact cu vampirul energetic sau psihic, sau indirect, fie prin telefon sau chiar când nu exista niciun fel contact.

Personalităţile “vampirilor”

1. Agresivul: intimidant, domina prin forţă fizică, autoritar, cu voce deranjantă, puternică, constant nervos, furios şi recalcitrant, veşnic nemulţumit. În momentul când reuşeşte să genereze frica şi anxietate în jurul său, va absorbi energia victimelor.

2. Victima sau “firavul”: pesimist, întotdeauna cu o expresie facială îngrijorată, suspină, tremura şi plânge frecvent, dramatic, vulnerabil, atrage persoanele care-l compătimesc. Are un comportament convingător, vorbeşte mult, se scuză des şi explică repetat acelaşi subiect, încercând întotdeauna să rezolve probleme cu care nu are nici o conexiune.

Loading...

3. Anchetatorul: Critic, ostil, sceptic, sarcastic, manipulator, enervant, perfecţionist, vigilent, subminează moral orice activitate sau intenţie, punându-le întotdeauna sub semnul întrebării. Cu cât se fac mai multe eforturi de a-i demonstra contrariul, cu atât i se trimite mai multă energie.

4. Acuzatorul profesionist: Are întotdeauna o atitudine de atac, reacţionează exagerat, şi începe adevărate cruciade în căutarea vinovaţilor pentru acţiunile pe care el însuşi le generează. Tinde să fie agresiv verbal şi abuziv, familia sa fiind principala victima.

5. Regele dramei: începe fiecare discuţie cu “ Nu ştii ce mi s-a întâmplat acum!”. Trăirile sale sunt întotdeauna la extreme, pozitive sau negative, alimentându-se din emoţiile intense generate de experienţele sale.

6. Distantul: este captiv în lupta să interioară, intre temeri şi îndoieli fără rezolvare. Solitar, păstrează distanţa de frica celor care ar vrea să se impună, nu caută niciodată ajutor, crede că problemele trebuie să şi le rezolve sigur. În general, problema sa este generată de o carenţă (bani, prieteni, contacte sociale, familie). Nu este niciodată disponibil, nu cooperează, respinge orice apropiere. Atrage prin personalitatea misterioasă şi inaccesibilă.

7. “Moara-stricată” sau vorbareţul: cu voce puternică, deseori ”ascuţită”, egocentric, incapabil de a asculta şi pe altcineva, folosindu-şi apropiaţii ca spectatori ai monologurilor sale interminabile.

vampirism-energetic

Metode de evitare a furtului energetic

Pentru a evita un furt energetic trebuie să evităm pe cât posibil persoanele în preajma cărora nu ne simţim în largul nostru. O altă metodă este folosirea unor cristale care ne pot apăra de orice formă de atac energetic. În lumea în care trăim, din cauza numeroaselor probleme de ordin emoţional, din ce în ce mai mulți indivizi se transformă în vampiri energetici. Realitatea lor este întotdeauna deformată, fapt pentru care câmpul energetic are de suferit și pentru a-și umple golul, apelează la tehnici de furt al energiilor celor cu care intră în contact. Din această cauză, cel mai indicat este să avem o viața dominată de lucrurile pozitive, iar gândurile să reflecte doar sentimente benefice şi sănătoase.

loading...