PERSONALITĂȚI, DECLARAȚII DESPRE EXTRATEREȘTRI

PERSONALITĂȚI, DECLARAȚII DESPRE EXTRATEREȘTRI

În anul 2012, Dimitri Medvedev declara într-un interviu, odată cu valiza ce conține codurile de lansare a focoaselor nucleare, președintele primește de asemenea și un dosar ultra secret, care conține informații despre ființele extraterestre care au vizitat Terra. Nu vă voi spune câți extratereștrii se află printre noi, deoarece acest lucru ar cauza panică.

Medvedev se referea la informațiile pe care le-a primit în momentul în care a devenit președinte al Rusiei. Un episod identic a avut loc în anul 1987, atunci când președintele Reagan a vorbit la o reuniune a Adunării Generale a ONU despre pericolul unei invazii extraterestre.

În arhiva KGB au fost descoperite sute de rapoarte care confirmau afirmațiile lui Medvedev. Hakerul mexican Perrua Perrin a publicat un document din care reiese că între armata sovietică și extratereștrii a existat un contact, încă de acum câteva decenii.

Russia Today a publicat un interviu acordat de Serghei Berejnoi, adjunctul șefului Centrului Titov de Testare și Sisteme de Control al Spațiului, care susținea că Rusia nu este pregătită pentru o confruntare cu extratereștrii.

În 26 noiembrie 1977, avea să se producă un fapt fără precedent în istoria televiziunii. În rețeaua britanică Southern ITV, la orele 17, un mesaj s-a suprapus timp de cinci minute pe vocea prezentatorului. Cinci emițătoare amplasate la distanțe mari au fost deturnate. Pentru că mesajul era unul foarte puternic, cele cinci emițătoare au fost oprite. Specialiștii au declarat că mesajul nu era de natură terestră.

Edward Snowden, fost agent CIA, declara cu privire la aceste mesaje extraterestre. Sunt dificil de captat și de decriptat, dat fiind interferențele de fond și radiațiile.

Din cele 500 de miliarde de planete din galaxia noastră, se presupune că pot exista forme de viață în peste 500 de milioane dintre acestea.

Phil Schneider a stârnit multe controverse prin declarațiile sale despre Valiant Thor, extraterestrul care a lucrat pentru guvernul american și chiar s-ar fi întâlnit cu doi președinți americani, Eisenhower și Nixon.

limbă universală

Un alt personaj care a făcut declarații surprinzătoare despre existența extratereștrilor a fost Bob Lazar, care timp de un an a lucrat în Area 51, una dintre cele mai bine păzite baze militare din SUA. Pentru că nu a respectat contractul de confidențialitate cu reprezentanții bazei militare, Bob Lazar a fost concediat și a primit multe amenințări cu moartea. Cu toate acesta, el a făcut declarații care au șocat publicul larg.

Area 51 este locul unde se copiază tehnologia extraterestră, printre acestea numărându-se și realizarea navelor de tip UFO antigravitaționale.

CATEGORIES
TAGS
Share This
>