Personalități a căror moarte s-a produs după ce au făcut declarații supărătoare despre Dumnezeu

Personalități a căror moarte s-a produs după ce au făcut declarații supărătoare despre Dumnezeu

O revistă de specialitate din america a realizat o listă cu mai multe personalități a căror moarte s-a produs la scurt timp după ce au făcut declarații cel puțin supărătoare despre Dumnezeu și Hristos.

John Lennon

Cu doar câteva săptămâni înainte să fie ucis, Lennon declara la un post de televiziune american. Creștinătatea va lua sfârșit, va dispărea.

Nu am ce spune despre Iisus, însă cei ce-L urmau erau oameni prea simpli. Astăzi noi suntem mai cunoscuți decât El. Lennon a murit ca urmare a șase împușcături.

Tancredo Neves, președintele Braziliei

În timpul campaniei prezidențiale a declarat că dacă obține 500000 de voturi, nici Dumnezeu nu-l mai poate împiedica să devină președinte. A obținut voturile, dar cu o zi înainte de a fi numit președinte, a contactat o boală și a murit.

Thomas Andrews

Andrews a proiectat vasul Titanic. Era atât de mândru și sigur de proiectul său, încât a declarat, nici chiar Dumnezeu nu poate scufunda vasul. Ceea ce a urmat cunoaștem cu toții.

Marylin Monroe

Cu o săptămână înainte să moară, actrița a avut o dispută cu un predicator pe nume Billy Graham. Acesta a atenționat-o asupra unor fapte reprobabile din viața sa.

Actrița a răspuns cu o singură frază. Nu am nevoie de Iisus al tău. O săptămână mai târziu, a fost descoperită moartă în locuința sa.

Bon Scott, cântăreț AC/DC

În anul 1979, Scott cânta un cântec ale cărui versuri spuneau că se îndreaptă spre infern, un loc fără Dumnezeu. În anul 1980, a murit înecat cu propria vomă.

Christine Hewitt, ziarist

În nenumărate rânduri, Hewitt declara în propria emisiune de televiziune că Biblia este cea mai proastă carte scrisă vreodată. În anul 2006, a fost descoperită moartă în propria mașină.

Campinas

rp_iisus1.jpg

Este o localitate din Brazilia în care în anul 2005 a avut un eveniment tragic. Mai mulți prieteni au venit la ușa unei tinere pentru a o invita la o plimbare cu mașina. Cu toate că aceștia erau beți, tânăra a dat curs invitației. Înainte de a se urca în mașină, mama tinerei i-a spus, mergi cu Dumnezeu și să te apere.

Tânăra a răspuns, mă va însoți numai dacă El merge în portbagaj. În interior este prea plin. La puțin timp, toți tinerii au murit într-un accident. Mașina a fost făcută zob, numai portbagajul a rămas intact. În portbagaj era un cofraj cu ouă și toate erau intacte.

 
Dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu uita să dai un LIKE paginii noastre de Facebook. Astfel, vei primi toate articolele de Cultură Generală!
 
CATEGORIES
TAGS
Share This