Take a fresh look at your lifestyle.

OSN, OBIECTE SONORE NEIDENTIFICATE, FENOMENUL CARE A PANICAT LUMEA

0

Canalul de televiziune CBS a prezentat o știre conform căreia în ultimele zile au fost înregistrate 64 de sunete ciudate ca urmare a producerii unor explozii în spațiul cosmic, de mare intensitate, care s-au produs simultan în mai multe zone ale lumii, printre acestea statele americane Alabama și Colorado, dar și Australia, Marea Britanie.

Cercetătorii nu cunosc originea acestor fenomene, dar au fost emise mai multe ipoteze. Martorii acestor evenimente au declarat că sunetul produs a fost foarte puternic, iar pe cer nu au observate urme ale producerii unei explozii.

Specialiștii de la USS Geological Survey au confirmat producerea acestor puternice sunete, fără ca acestea să aibă legătură cu seismele.
S-a pus întrebarea dacă aceste sunete au fost generate de avioane supersonice sau de exerciții militare secrete. Armata americană nu a confirmat această ipoteză.

Alții au avansat ideea că sunetele au fost produse de intrarea în coliziune a unor meteoriți cu atmosfera terestră. Dacă meteoriții ar fi fost cauza, exploziile ar fi trebuit să producă lumini puternice.

În 27 octombrie 2017, un eveniment similar a fost înregistrat în peninsula Eyre din Australia. Peninsula a fost zguduită de un zgomot infernal care venea din cer.

Loading...

Ipoteze cu privire la misterioasele sunete

Conform unor specialiști australieni, sunetele ar fi fost cauzate de explozii controlate. Acestea sunt utilizate pentru a distruge obiecte suspecte care intră în atmosfera terestră. Intrigă faptul că aceste sunete s-au produs concomitent în mai multe zone ale lumii.
Exploziile controlate sunt cazuri izolate și nu pot avea o astfel de anvergură.

Alți experți consideră că existența unor fenomene meteorologice neobișnuite, furtuni sau uragane electrice sunt cauza producerii acestor sunete. Sunt și susținători ai ipotezei că manevrele nebunești pe care le realizează OZN-urile sunt cauzele producerii acestor sunete.

Marea Britanie, scena unor evenimente similare

În anul 2014, londonezii și scoțienii au fost martori la producerea unor sunete infernale care proveneau din cer. Nici până astăzi nu se cunosc cauzele acestor zgomote infernale care au scos sute de mii de persoane în stradă. Vibrațiile au fost atât de puternice încât pământul s-a cutremurat.

OBIECTE SONORE NEIDENTIFICATE

Pentru că populația era panicată, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Război a dat o declarație în care asigura populația că armata britanică nu are legătură cu aceste evenimente.

S-a presupus că aceste sunete au fost produse de un avion secret american numit Aurora. Avionul este supersonic și indetectabil.

loading...