PERICOLUL EXTRATERESTRU, UN SCENARIU SF DEVENIT REALITATE

Conform unui articol publicat de New York Times, Pentagonul a derulat în perioada 2007-2012, un program secret privind pericolul extraterestru.

Specialiști din cadrul Pentagonului au anchetat în rândul civililor și al armatei americane cazurile care au implicat apariții de OZN-uri și pericolele generate de acestea.

Bugetul total al programului a fost de 600 miliarde de dolari. În cea mai mare parte, acești bani au mers la societatea Bingelow Aerospace, condusă de miliardarul Robert Bingelow, care a evaluat pericolele la care este expusă omenirea la astfel de evenimente.

La laboratoarele din Las Vegas, Nevada, au fost stocate epave ale OZN-urilor recuperate, metale și materiale recuperate de la locul producerii unor accidente, dar au fost studiate și efectele psihologice pe care le-au suferit subiecții în astfel de experiențe.

Au fost colectate materiale video care atestă tehnologia remarcabilă utilizată de extratereștri. O primă constatare se referă la existența unui halou luminos care se rotește în jurul OZN-urilor și la viteza de deplasare care sfidează legile fizicii.

Loading...

O altă constatare se referă la imposibilitatea de a te apăra în fața unei astfel de tehnologii. Cele mai multe apariții au fost semnalate în zonele centralelor nucleare și a navelor de război, în special, port-avioane.

Conform jurnaliștilor de la New York Times, documentele atrag atenția asupra unui iminent pericol care se poate produce în cazul centralelor nucleare, în sensul că aparatura electronică nu mai răspunde comenzilor în momentul în care OZN-urile survolează zona. Se face referire la o serie de accidente nucleare care s-au produs de-a lungul anilor în Rusia și SUA și care au fost cauzate de astfel de evenimente.

Alte documente conțin mărturii ale unor piloți din armata americană care descriu agresivitatea unor atacuri extraterestre și imposibilitatea unei ofensive în astfel de cazuri.

ozn

Piloții au descris faptul că obiecte necunoscute care zburau haotic și cu viteze amețitoare s-au apropiat de avioane, punându-le viața în pericol. După aceste experiențe, mulți au renunțat să mai piloteze sau au avut nevoie de consiliere psihologică.

Cu toate că de-a lungul timpului, Pentagonul a mai derulat și alte programe de acest tip, este pentru prima oară când recunoaște în mod public acest lucru. Documentele la care au avut acces jurnaliștii sunt un semnal de alarmă în fața unor evenimente devenite realitate și care erau considerate de mulți scenarii SF.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și