Descopera

Pentru prima dată în istorie NASA recunoaşte public că extratereştrii există!

NASA a confirmat că există viață extraterestră pe alte planete! Reprezentanții agenției spațiale americane au vorbit, în premieră, despre asta, în cadrul unei conferințe la Washington, afirmând totodată că NASA va „cutreiera” Universul până va găsi acele forme de viață extraterestre, scrie jurnalul.ro.

Agenția a descoperit deja mai mult de 5000 de planete care pot susține viața și, potrivit astronomilor, încă mai sunt multe alte de descoperit.

Sara Seager, profesor la Institutul de știință din  Massachusetts a spus: „La un moment dat, oamenii vor putea arăta către o stea și vor spune că acea stea are o planetă ca Pământul. Astronomii cred cu tărie că este foarte posibil ca fiecare stea din galaxia noastră are cel puțin o planetă”.

„Tehnologia din ziua de azi ne permite să vedem dacă o stea are una sau mai multe planete pe orbită. Și se poate determina dacă planetele sunt la o distanță potrivită de steaua lor pentru a conține apă, ingredientul cheie pentru viața așa cum o știm noi”, a spus John Grunsfeld, astronaut NASA.

nasa - Pentru prima dată în istorie NASA recunoaşte public că extratereştrii există!

„Ceea nu știam până acum cinci ani este că, probabil, peste 10 sau 20 la sută dintre stelele din jurul nostru au planete de dimensiunea Terrei”, a declarat Matt Mountain, de la Institutul de știință din Baltimore.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top