Istorie

PEARL HARBOUR VS EVENIMENTELE DIN 11 SEPTEMBRIE 2001

Andreas Von Bulow a fost membru al comisiei parlamentare pentru controlul serviciilor secrete germane. De curând, el a acordat un interviu despre tragicele evenimente din 11 septembrie 2001.

El le-a comparat cu atacul de la Pearl Harbour din 7 decembrie 1941, atunci când a avut loc atacul japonezilor asupra unei baze militare americane, determinând intrarea SUA în război. Mai puțin cunoscut este faptul că FBI și CIA aveau informații despre momentul în care avea să aibă loc atacul.

Andreas Von Bulow a publicat în anul 2003 o carte document în care susține că războaiele încep prin minciuni. Atentatele din 11 septembrie au dăunat cauzei islamiste, dar a servit cauzei altor puteri, a altor interese.

Prăbușirea celor două clădiri din World Trade Center a fost generată de termit și sulf, două substanțe utilizate în demolarea clădirilor. Agenția de Securitate Națională, NSA, a descoperit aceste probe la cinci zile după tragicele evenimente.

Turnurile au avut o cădere liberă, adică au avut viteza de prăbușire a unei sfere de oțel lansată de la o înălțime de 400 de metri. În 15 secunde, imensa clădire a fost dislocată în plan orizontal.

În cazul World Trade Center este vorba despre trei serii de evenimente criminale în legătură unele cu celelalte. Au fost exploziile care au făcut să cadă trei dintre clădiri.

Elementul cel mai important în explicație ar fi turnul World Trade Center 7, care nu a fost atins nici de avioane, nici de rămășițele turnurilor gemene, dar care s-a prăbușit sub propria greutate, în după amiaza zilei de 11 septembrie, când incendiile erau de amploare redusă, și asta într-o cădere liberă de câteva secunde.

Listele de pasageri ale companiilor aeriene nu a descoperit nici unul dintre numele celor 19 islamiști despre care s-a spus că au deturnat avioanele. În dimineața zilei de 11 septembrie, a fost un haos total în sânul apărării antiaeriene a coastei de est, în SUA, o superputere mondială.

În tot acest scenariu lipsește avionul despre care se spune că ar fi lovit Pentagonul. Pagubele suferite de clădiri nu coincid cu profilul avionului deturnat. Ține de un miracol faptul că avionul ar fi traversat cinci cercuri ale clădirii Pentagonului fără a-și pierde giganticele reactoare. Resturile avionului nu au fost niciodată recuperate.

11 septembrie - PEARL HARBOUR VS EVENIMENTELE DIN 11 SEPTEMBRIE 2001

Sunt voci care susțin că ar fi fost vorba despre un avion telecomandat sau despre o rachetă care a lovit acea parte a clădirii în care nu se afla nicio persoană. Alte persoane susțin că piloții au pierdut controlul avioanelor sub acțiunea unor comenzi la distanță.
Oricum ar fi stat lucrurile, nici după 16 ani nu cunoaștem adevărul despre ceea ce s-a întâmplat în 11 septembrie.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top