Bizar

Pasagerul unui avion a fotografiat un om care merge pe nori (foto)

Atunci când eşti nevoit să zbori datorită jobului, călătoria cu avionul este adea foarte plictisitoare. Pasagerii obişnuiesc să asculte muzică, să vadă filme, să aţipească, să citească, etc. Datorită peisajului relativ monoton puţini sunt cei ce privesc foarte mult prin ferestre.

Povestea unui tânăr irlandez în vârstă de 30 de ani este însă uimitoare. Lucrând în industria software zbura din Austria spre Londra când a observat ceva ciudat pe fereastră.

Imaginea reprezintă o siluetă de om sau robot ce pășește deasupra norilor. Imaginea a fot supusă unor analize și s-a stabilit că nu a fost manipulată cu ajutorul programelor de calculator. Mai mult de atât, această imagine a generat numeroase controverse.

În timp ce unii susțin că este vorba despre simplă iluzie optică, alții au adus argumente care să conteste această ipoteză. În primul rând este vorba despre umbra personajului care merge pe nori. Acest fapt scoate din calcul ideea de iluzie optică.

Și atunci despre ce să fie vorba? Despre un personaj misterios care pășește în voie pe norii pufoși sau un alt fenomen straniu?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top