The news is by your side.

PĂRUL, ANTENA PRIN CARE SUNT TRANSMISE INFORMAȚII DIN MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

0

În timpul războiului din Vietnam, americanii căutau să recruteze tineri sănătoși, viguroși, care să facă față condițiilor extreme din Vietnam. Au fost înrolați în armată și tineri care făceau parte din rândul indienilor indigeni, tineri robuști și rezistenți la condițiile extreme.

După ce le-au fost tunse pletele, rezistența fizică a acestora a scăzut brusc. Pentru a înțelege ceea ce se întâmplă, mai mulți cercetători au efectuat mai multe teste fizice pe tineri indieni tunși și pletoși. Diferențele la rezistența fizică au fost evidente.

În ceea ce privește testele psihologice, s-a dovedit că bărbații cu plete sunt mult mai intuitivi în fața unui pericol, specialiștii susținând că aceștia au un al șaselea simț.

Specialiștii au extins testele și au constatat că blana la animale nu este numai un mijloc de protecție a corpului, ci are un rol important în supraviețuire.

Părul este o extensie a sistemului nervos, un nerv exterior, o antenă, prin care sunt transmise informații. Odată tăiat părul, subiectul devine insensibil la mediul înconjurător. Este cunoscută întâmplarea dintre Samson și Dalila. Când aceasta îi taie pletele lui Samson, acesta își pierde toată forța și puterea pe care o avea.

Pentru amerindieni părul are o putere spirituală. Tăierea părului era o umilință pentru fiecare individ. În India, există zone unde pe tot timpul vieții părul nu este tăiat. Cu toate acestea, lungimea părului diferă de la un individ la altul. Fiecare organism impune propriul ritm de creștere a părului.

Părul crește până la o anumită lungime, după care stagnează în creștere. Părul lung conservă energia care face ca persoana să fie mai puțin obosită, să reziste mai bine la frig.

În China, Gengis Khan își umilea rivalii tunzându-i. Le lăsa doar o buclă pe frunte, care simboliza cel de al treilea ochi.

aliens-parmi-nous-1 PĂRUL, ANTENA PRIN CARE SUNT TRANSMISE INFORMAȚII DIN MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Studiile recente au demonstrat că 1 din 2 bărbați suferă de calviție. Aceasta este o moștenire genetică care vine pe linie maternală. Cauza calviției la bărbați se explică prin existența testosteronului care duce mai devreme sau mai târziu, la pierderea părului.
La femei, statisticile arată că 2 din 10 suferă de calviție.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și