PARANORMALUL DE LÂNGĂ NOI: Întâmplări inexplicabile

Întâmplarea pe care o prezentăm s-a petrecut în mai 1930, în North Kensington, Anglia. Prima mărturie a fost aceea a unui șofer care se afla într-o intersecție, moment în care un autobuz cu etaj i-a tăiat calea. Martorul a declarat că a văzut un autobuz care avea luminile aprinse, care circula cu viteză mare, fară șofer și pasageri.

Polițiștii au considerat că martorul a avut halucinații și nu au luat în considerare declarația lui. Întâmplarea nu se oprește aici. Zeci de persoane, pietoni sau șoferi au depus plângere la poliție pentru că un autobuz cu etaj, cu luminile aprinse, fără călători și șofer, a trecut în cea mai mare viteză prin oraș, punându-le viața în pericol.

Ceea ce susțineau zecile de martori părea un scenariu SF. Poliția a efectuat o anchetă și pentru că nu a descoperit un astfel de autobuz, a clasat cazul care a fost numit autobuzul fantomă.

Un alt caz la fel de ciudat s-a petrecut în decembrie 1972. Un avion al companiei TriStar Eastern Airlines care efectua zborul 401 se prăbușea în apropiere de Florida. Atunci au murit 101 persoane printre care și pilotul avionului, Don Repo.

Conducerea companiei a decis recuperarea pieselor funcționabile din epava avionului și folosirea lor la alte avioane. Membrii echipajelor au depus plângere la conducerea companiei pentru că s-au confruntat cu o situație care depășea raționalul. Avioanele în cauză erau bântuite de fantoma lui Don Repo.

Loading...

În anul 1916, Germania a investit sume importante pentru reînnoirea flotei de submarine. În timpul construcției submarinului UB-65, cinci muncitori și-au pierdut viața. Moartea acestora era doar începutul unui lung șir de drame. La prima ieșire în mare, un membru al echipajului s-a sinucis.

La scurt timp, în timpul unui exercițiu de imersiune, comenzile submarinului s-au blocat. A urmat explozia unei torpile care a ucis 6 marinari și un locotenent. Membrii echipajului s-au plâns amiralului Schroeder că au văzut în mai multe rânduri fantoma locotenentului.

Schroeder dispune schimbarea membrilor echipajului. În 10 iulie 1918, comandantul unui submarin american a observat periscopul imobil al unui submarin german, iar în apropiere, silueta unei persoane. Comandantul ordonă lansarea unei torpile către submarinul UB-65. A fost uciși 34 de ofițeri și militari germani.

În anul 1929, a fost inaugurată o autostradă care trecea pe lângă orașul Bremen. În săptămânile care au urmat s-au produs peste o sută de accidente în apropierea bornei care indica kilometrul 239. Soferii implicați în aceste accidente susțineau existența unei forțe care îi făcea să piardă controlul mașinii.

Măsurătorile realizate în zona bornei au indicat prezența unor curenți teluri foarte puternici. Unul dintre specialiştii care a participat la măsurători a propus îngroparea lângă bornă a unei cutii plină cu bucăți de cupru.

rp_puteri-paranormale.jpg

Timp de trei zile, nu s-a mai înregistrat niciun accident. După ce cutia a fost scoasă, șoferul primei mașini care a trecut pe autostradă a avut un accident.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și