Take a fresh look at your lifestyle.

PARALIZIA ÎN SOMN, ATACUL DEMONIAC

Paralizia în somn a fost comparată cu un coșmar pe care-l trăim în stare de conștiență. Individul este treaz, dar în imposibilitatea de a se mișca. Singurul lucru care poate fi controlat în astfel de situații este respirația.

Studiile au relevat că acest fenomen apare în faza de somn paradoxal. Persoana în cauză are halucinații, o stare de angoasă.

Specialiștii explică apariția acestui fenomen prin stres, oboseală, schimbarea modului de viață.

Milioane de persoane din lumea întreagă au declarat că au fost subiecții unor experimente realizate de extratereștrii și în acele momente au avut o stare de paralizie, nu puteau striga, nu se puteau mișca, dar erau conștienți. Mintea era trează, iar corpul mort.

Conform mărturiilor celor care au trecut prin aceste stări, paralizia în somn este mai gravă decât un coșmar. Ochii se deschid și ai o senzație de presiune în piept. Atunci când organismul întâmpină dificultăți în a se trezi, se instalează această stare. Din păcate, știința nu a putut să elucideze aceste dificultăți.
Statisticile arată că cele mai multe astfel de cazuri au fost înregistrate la tineri sau la persoanele care suferă de boli psihice.

Religia explică aceste stări ca fiind cauzate de demoni. Victima este incapabilă de a se apăra în fața unui atac demoniac. În Brazilia, există o legendă conform căreia o creatură numită Pesanta, un animal negru care uneori ia forma unui câine sau a unei pisici, se așează pe pieptul oamenilor în timp ce dorm, provocându-le coșmaruri.

Loading...

paralizia în somn

În alte culturi, paralizia în somn este considerată că este provocată de șamani sau vrăjitori. În Antichitate, paralizia în somn era considerată că este provocată de forțe necunoscute. Subiectul considera că moartea iminentă se apropie. Toate aceste trăiri au influențe nefaste asupra psihicului. Grecii erau convinși că sufletul morților pune stăpânire pe corp.

Incubus și Succubus

Sunt două mituri demonice sexuale. Ei vizitează oamenii adormiți și își satisfac poftele sexuale. În mitologia românească, incubus este cunoscut sub denumirea de lideric. O creatură efeminată, înaripată, bisexual. Contactul cu o astfel de creatură poate provoca și moartea.

Despre aceste creaturi a scris și Dimitrie Cantemir în Descripțio Moldaviae. Acești demoni au fost cândva oameni, dar au fost pedepsiți pentru faptele lor.

loading...

Comentariile sunt închise.