PARALELA 37, AUTORUTA PARANORMALĂ

Paralela 37 latitudine a fost numită autoruta paranormală. De-a lungul ei au fost observate cele mai multe OZN-uri. S-au emis mai multe ipoteze privind această situație. Unele susțin că există un culoar de trecere pentru OZN-uri, altele spun că în această zonă sunt amplasate baze extraterestre.

Pe această paralelă sunt amplasate Zona 51, Pentagonul, Valea Morții, Dulce, siturile aztece, Fukushima. O altă coincidență este cea legată de poziționarea piramidelor din Egipt, Mexic și China, față de constelația Orion. O altă coincidență se referă la faptul că cele mai multe anomalii terestre se întâlnesc la 19 grade latitudine nord și sud de Ecuator. Cei mai puternici vulcani ai planetei sunt poziționați în această zonă.

Un sector des vizitat de OZN-uri este giganticul vulcan mexican Popocatepetl. Există un site care transmite în mod real imagini de la vulcan și unde se pot observa OZN-uri care survolează zona.

NORAD este un sistem de radare care a înregistrat în ultimii cinci ani peste 1800 de apariții de OZN-uri, în Canada și SUA, multe dintre acestea pe paralela 37 latitudine.

Polițiști, militari, civili au fost martori la apariția unor OZN-uri de mărimi uriașe. Ipoteza că, pe această paralelă există baze subterane extraterestre are din ce în ce mai mulți susținători.

După incidentul de la Roswell, SUA au construit mai multe baze militare care au ridicat multe semne de întrebare. Implicarea CIA, bugete care nu sunt cunoscute de Congresul american, experimente ultrasecrete, legea omertei printre angajați, sunt câteva dintre motivele care au creat suspiciuni în rândul americanilor de rând.

Cei care au avut curajul să vorbească despre aceste baze au avut parte de morți suspecte. Richard Sauder este unul dintre arhitecții care a lucrat la baza Dulce, New Mexico. El susține că baza este un adevărat oraș subteran, la o adâncime de 1500 de metri în care sunt instalații, tuneluri de peste 7 kilometri. El consideră baza ca fiind un proiect ocult.

Baza a fost construită sub monitorizarea atentă a reprezentanților Noii Ordini Mondiale, care sunt direct interesați de fenomenele extraterestre și tehnologia acestora.

Este cunoscut incidentul care a avut loc la baza Dulce între militarii americani și extratereștri care s-a soldat cu victime. Cei care nu au respectat legea tăcerii au avut parte de morți suspecte sau membrii din familiile lor au fost răpiți.

Cei care au făcut declarații susțin că extratereștrii sunt androgeni și se reproduc prin partenogeneză. Fiecare embrion se divide în nouă cunne, care înseamnă copii din același părinte. Hrana utilizată de aceștia este plasma, constituită din deoxihemoglobină, albumină, soluție electro-pozitivă, lichid amniotic.

Paralela 37 - PARALELA 37, AUTORUTA PARANORMALĂ

Se spune că în aceste baze au loc experimente care țin de biotehnologie.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns