X-Files

Papa Francisc pregătește omenirea pentru contactul oficial cu o specie extraterestră

Vaticanul, prin reprezentantul său oficial, Papa Francisc, se pregăteşte să anunţe omenirea că în perioada următoare contactul cu extratereştri se va produce oficial.

În ultimii ani, Vaticanul a aprofundat de numeroase ori subiectul extratereştrilor. Iniţial, această atitudine a şocat întreaga opinie publică şi numeroase au fost vocile care susţineau că de fapt oficialii Bisericii pregătesc terenul pentru a face marele anunţ.

Totul a început încă din anii ’90, când iezuitul Guy Consolmagno oferea publicului larg declaraţii spumoase cu privire la viaţa de pe alte planete. Consolmagno este un om de ştiinţă renumit şi şi-a dedicat întreaga viaţă studierii Universului în Observatorul Vaticanului. Reprezentatul Vaticanului susţinea că nu este niciun conflict între religie şi învăţăturile extratereştrilor. Oamenii nu trebuie să se teamă de speciile extraterestre, care cu siguranţă că trăiesc pe planete îndepărtate de a noastră. Mai mult de atât, Consolmagno sublinia faptul că descoperirea vieţii extraterestre nu va infirma existenţa lui Dumnezeu şi din acest motiv trebuie să-i considerăm precum fraţii noştri.

Aceste declaraţii au fost considerate de-a dreptul şocante, dar incredibil a fost ceea ce a urma. Papa Ioan Paul al II-lea a avut o atitudine distanţă faţă de acest subiect, dar actualul papă, Francisc pare să aibă numeroase afinităţi cu privire la misterul extratereştrilor.
Încă de anul trecut, Francisc, care la rândul său este iezuit, anunţa publicul larg că atunci când extratereştri vor veni pe Terra, ei trebuie botezaţi. Oare de ce Papa Francisc este atât de sigur că există extratereştri care vor veni într-o zi pe Terra şi că aceştia nu sunt de fapt creatorii şi au nevoie de a fi botezaţi?

În urma unei asemenea declaraţii, numeroşi au fost cei care au contestat Vaticanul pentru că ascunde diverse informaţii preţioase cu privire la celelalte fiinţe inteligente din Univers. Şi această atitudine este una dreaptă pentru că şirul declaraţiilor controversate a continuat.

În luna mai a anului curent, liderul Bisericii Romano-Catolice, Papa Francisc, într-una dintre predicile sale, le-a spus credincioşilor că dacă marţienii, adică cei care trăiesc pe Marte, ar vrea să viziteze Pământul, atunci ei sunt bineveniţi.

loading...

Oamenii de ştiinţă susţin că Marte este o planetă moartă, pe care viaţa nu există şi în tot acest timp, Papa ne vorbeşte despre marţieni. Unde este adevărul până la urmă?

Mai mult de atât, Papa Francisc i-a descris precum nişte umanoizi, cu pielea verde, cu urechile lungi, nasul aproape inexistent şi ochii lucioşi. Această descriere ne aduce aminte de reptilieni şi nici de cum de o specie extraterestră care vrea să fie botezată şi care să lucreze pentru evoluţia spirituală.

papa - Papa Francisc pregătește omenirea pentru contactul oficial cu o specie extraterestră

Toate aceste declaraţii impresionante au fost parte din agenda unei conferinţe OZN desfăşurată în Joshua Tree, California. Unul dintre participanţi, Daniel Sheehan este de părere că Vaticanul deţine numeroase informaţii cu privire la extratereştri, dar le ţine secrete. Mai mult de atât, s-a speculat că în următoarele luni, Papa Francisc va face lumină cu privire la acest subiect, iar marea întâlnire se va produce şi oficial.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top