Papa Benedict al XVI-lea cere imperativ introducerea Noii Ordini Mondiale

Papa Benedict al XVI-lea cere imperativ introducerea Noii Ordini Mondiale

Într-un discurs susținut la Consiliul Pontifical pentru Justiție și Pace, luni, 03 decembrie 2012, liderul Bisericii Catolice, Papa Benedict al XVI-lea, a cerut crearea unui guvern global care să conducă o Nouă Ordine Mondială. Ca un mijloc de apărare globală, dar și pentru siguranța familiei, cât și a societății actuale, Papa a cerut imperativ formarea și introducerea unui guvern unic la nivel mondial.

În viziunea lui Benedict al XVI-lea, acest guvern nu trebuie să fie neapărat o superputere ci un organism pașnic prin care omenirea poate să fie mai bine ghidată spre normele morale și etice impuse de religie. O moralitate stabilită de cine?

„Organismul propus(Guvernul Mondial) nu este o superputere concentrată în mâna a câtorva oameni, care ar conduce omenirea și i-ar suprima pe cei mai slabi, ci o forță morală. Autoritatea morală i-ar influența pe toți membri societății în conformitate cu o anumită rațiune și ar putea fi limitată prin lege.”, a susţinut Papa Benedict al XVI-lea.

Această doleanța a șefului suprem al Bisericii Catolice nu este o surpriză dacă ținem cont că în 2010 reprezentanții Vaticanului au cerut înființarea unei Bănci Centrale Mondiale care să coordoneze toți banii din lume. De asemenea, această bancă ar fi responsabilă cu reglementarea industriei financiare mondiale și a ofertei internaționale.

Vaticanul este în căutarea unui organism global și implementarea unei Noi Ordini Mondiale pentru a menține cât mai bine controlul asupra oamenilor din toată lumea. Este impresionant și faptul că o instituție care trebuia să se ocupe cu spiritualitatea devine brusc interesată de aspectele economice, politice și nu în ultimul rând sociale ale omenirii. Nu putem să ne întrebăm decât dacă Papa Benedict al XVI-lea nu este un reprezentant al Illuminati dacă dorește cu ardoare implementarea Noului Guvern Mondial?

Loading...
loading...

Related posts