Panica in Franta: Albinele au inceput sa produca miere verde si albastra!

Putem spune că întreaga planetă este implicată într-un proces de schimbare irațional. O ultimă bizarerie a fost constatată în Franţa, atunci când apicultorii au realizat că albinele nu mai produc miere obişnuită ci verde şi albastră.

Speriaţi de această transformare, apicultorii au început să-şi urmărească albinele pentru a determina cauza pentru care mierea şi-a schimbat culoarea. În general culoarea mierii variază de la alb la galben deschis, galben închis, maro şi chiar negru.

Loading...

De obicei, picioarele albinelor sunt galbene, de la polen. Dar se întorceau cu ele murdare de alte culori, iar mierea şi-a schimbat dintr-o dată culoarea.„, a explicat președintele Uniunii Apicultorilor Francezi.

Odată ce a fost lansată isteria culorii mierii în Franţa, apicultorii din întreaga ţară au lăsat o adevărată campanie de urmările ale micuțelor viețuitoare. Până la urmă s-a descoperit că albinele se hrăneau cu reziduri de la o fabrică de dulciuri de lângă Strasbourg. Astfel, culoarea picioarelor albinelor s-a schimbat în verde sau albastru, influențând şi culoarea mierii.

Apicultorii din regiune sunt acum îngrijorați că nu vor putea vinde mierea multicoloră.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)