Panica generala: Alti doi meteoriti au lovit Pamantul!

Panica generala: Alti doi meteoriti au lovit Pamantul!

În dimineața zilei de 15 februarie 2013, un meteorit suspect a intrat în atmosferă și pentru că a fost spart în mii de bucăți a creat o ploaie de meteoriți deasupra regiunii Celiabinsk din Rusia. Pe lângă faptul că oamenii de știință din lume au știut de existența acestui meteorit, anumite observatoare au înregistrat mișcări suspecte în atmosferă în acea zi.

Cu ajutorul imaginilor puse la dispoziția publicului larg de către Norman Lockyer Observatory S.P.A.M. Meteor Detection Network, ziua de 15 februarie a fost una încărcată de mister, dar și de anomalii inexplicabile.

Atunci când un meteorit intră în atmosferă forța de frânare își spune cuvântul. Datorită frecării cu aerul ei iau foc, transformându-se în bule gigante luminoase. Acest proces ionizează tot traseul unui meteorit prin atmosferă, ceea ce face posibil reflectarea undelor radio. Orice meteorit intrat în atmosfera terestră devine astfel interceptat de orice observator spațial. Ciudățenia apare acum, pentru că ziua imediat următoare Sfântului Valentin a fost una ciudată în sensul că mai mulți meteoriți de dimensiuni similare cu cel căzut în Rusia au pătruns în atmosfera terestră.

Imaginea surprinde prezența mai multor meteoriți intrați în atmosferă la 15 februarie 2013

Cel puțin așa indică imaginile capturate de programul de observare britanic Norman Lockyer Observatory. Dar unde au dispărut acești meteoriți pe care nu i-a raportat nimeni? Este foarte greu de răspuns la această întrebare, dar conform datelor colectate din acea zi, cu siguranță că a fost vorba de un număr relativ mare de meteoriți care au pătruns în atmosfera Pământului.

Doi meteoriți au produs panică

După patru zile, adică astăzi 19 februarie, au fost raportați alți doi meteoriți care au căzut în Arabia Saudită și celălalt în Miami.

Loading...

Meteoritul căzut în Arabia Saudită a creat panică în rândul cetățenilor țării pentru că atunci când l-au văzut au crezut că a început războiul.

De cealaltă parte, martorii oculari care au descris meteoritul căzut în Miami, susțin că o minge gigantică de culoare portocalie și-a făcut apariția în atmosferă, iar după câteva secunde s-a prăbușit. Prezența unui astfel de fenomen a stârnit panică în rândul populației și nu numai pentru că este evident că ne punem întrebarea dacă nu cumva planeta noastră este bombardată de meteoriți și nimeni nu zice nimic?

loading...

Related posts