Take a fresh look at your lifestyle.

PĂMÂNTUL, UN GIGANT MAGNET ÎNCĂRCAT DE FORȚE ELECTROMAGNETICE

Cu zeci de mii de ani în urmă, pe Pământ a existat o civilizație primordială responsabilă cu similitudinile lingvistice, culturale, religioase, arheologice, etnologice, care se manifestă în toate civilizațiile care au urmat.
Omul de știință, Charles Berlitz a susținut că a existat un al optulea continent, leagănul civilizațiilor viitoare.

Conform teoriei sale, civilizația primordială este cea care a locuit pe enigmaticul continent Mu. Marile civilizații care au urmat, sumeriene, babiloniene, egiptene, aztece, incașe, își au o origine comună, civilizația primordială.
Ca susținere la teoria sa, el aduce în discuție o serie de similitudini între civilizații care nu au intrat în contact. Băile și sistemele de canalizare descoperite la Mohenjo-Daro seamănă izbitor de mult cu cele egiptene. Piramidele au fost construite după aceeași tehnologie.

Cu privire la dispariția civilizației primordiale, Berlitz are propria teorie. S-a produs un război atomic devastator care a schimbat clima, a topit calota glaciară, a inversat axa de rotație a Pământului, a transformat pământul în ocean.

Vechile texte indiene par să confirme teoria lui Berlitz. Ele descriu producerea unei catastrofe ca urmare a unui incident atomic. În anul 1947, arheologii care studiau un sit din Irak au descoperit urme generate de o explozie atomică. Descoperiri asemănătoare au fost realizate în deșertul din New Mexico, Sahara.

Serge Hutin este autorul cărții Civilizațiile necunoscute. Acum 7000 de ani, în valea Indusului trăia o civilizație care avea profunde cunoștințe despre cosmos. Ei cunoșteau că planeta noastră este înconjurată de raze cosmice care corespund unui câmp magnetic. Ei au reprezentat planeta sub forma unei sfere cu doi poli. Undele cosmice erau reprezentate ca intrând pe la un pol și ieșind pe la celălat pol. Cei doi poli erau încărcați cu forțe opozabile. Unul dintre poli reprezenta fertilitatea, iar celălat reprezenta infertilitatea.

Serge Hutin, cercetător și scriitor, afirma în una din cărțile sale că megaliții și statuile gigantice aveau rol de colector de unde. Exista credința că dacă unul dintre poli reprezintă moartea, celălalt pol reprezintă viața, vitalitatea, prosperitatea.

Loading...

Hutin susține că populația de pe Insulele Marchize și Insula Paștelui sunt descendenți ai civilizației Mu. Ei cunoșteau faptul că Pământul furnizează o energie care a sincronizat evoluția tuturor civilizațiilor.

Giganticele construcții realizate de diferite culturi sunt amplasate atent pe liniile de forță ale câmpului magnetic. Chinezii numeau aceste linii calea dragonului. Ele erau considerate centrii de forță. Nu numai Pământul are centri de forță, ci și corpul uman.

Hutin consideră că amplasarea megaconstrucțiilor pe aceste linii de forță magnetică ar putea explica transportul lor.

loading...

Comentariile sunt închise.