Mistere

noul pamant
Descopera

PĂMÂNTUL, UN GEON CURBAT CARE CONȚINE UN VERITABIL UNIVERS

2views

Multe curente ufologice moderne susțin că entități extraterestre trăiesc în interiorul Pământului, în baze care nu pot fi detectate.

Edmund Halley a fost primul cercetător care a avansat ideea că Pământul este gol în interior. În anul 1692, el a declarat că în interiorul Pământului sunt mai multe cochilii cu o distanță între ele de 800 kilometri. În interior există un soare și o atmosferă luminoasă.

De-a lungul timpului, această teoria a avut tot mai mulți susținători. Unul dintre aceștia a fost John Cleves Symmes care a trimis Congresului american o scrisoare în care își exprima dorința de a organiza o expedițe la Polul Nord, acolo unde, susținea el, este o deschidere care duce spre interiorul Pământului.

În epoca modernă, cercetătorii au infirmat această teorie și au susținut că interiorul Pământului este solid. În anul 1981, mai mulți cercetători au descoperit o grotă în Sarawak, insulele Borneo. Grota are un diametru de peste 400 metri și o adâncime de 700 de metri. S-a spus că este un loc unde multe OZN au fost observate intrând.

Lucrurile nu s-au oprit aici. Sub calota glaciară în Antarctica și Artica au fost detectate adevărate baze secrete. La fel s-a întâmplat și în Groenlanda unde au fost descoperite cavități la o adâncime de 3 kilometri.

Loading...

Savantul John Wheeler, un apropiat a lui Einstein, colaborator la proiectele Manhattan și bomba atomică, susținea că Terra s-a format dintr-un obiect fizic numit Geon pe care în milioanele de ani s-a depus praf cosmic. Geonul are un spațiu curbat care conține un veritabil univers.

Așa s-a creat teoria conform căreia entități din alte galaxii s-au implantat în interiorul pământului, în mări și oceane. Să nu uităm că 2/3 din suprafața pământului este acoperită de apă, suprafață greu de explorat.

Pe coasta Americii de Sud și în Marea Mediterană a fost semnalată prezența unor farfurii zburătoare submersibile. În anul 1962, în golful San Matias din Porto Rico a fost detectat un submersibil care avea o viteză de 300/h, o viteză cu mult superioară submarinelor. Submersibilul a dispărut la o adâncime de 8 mile, adâncime inaccesibilă submarinelor, dat fiind presiunea foarte mare.

Creaturile care populează aceste zone au fost numiți criptotereștri. În jungla amazoniană, în apropiere de fluviul Orinoco au fost descoperite două grote uriașe, legate printr-un tunel creat artificial. Grotele au o adâncime de peste 400 de metri și în interiorul lor au fost descoperite plante și specii de animale necunoscute.

loading...