Pământul, o țintă vulnerabilă pentru OZN-urilor. Cazuri care confirmă această teorie

În iunie 2018, ziarul american The New York Times a publicat un articol cu privire la un incident care s-a produs în anul 2004, în apropierea unui portavion american.

Timp de mai multe zile, portavionul USS Princeton a fost urmărit de un obiect zburător de mărimea unui avion, cu forma unui ou alungit. Obiectul a fost reperat de radarul de pe portavion.

Conform raportului întocmit de căpitanul portavionului, obiectul zbura cu o viteză foarte mare, iar după câteva minute a plonjat în ocean. Militarii de pe portavion au crezut că au de-a face cu o rachetă balistică.

Conform raportului întocmit, două zile mai târziu, obiectul a reapărut, urmărind două avioane de vânătoare F-18. Cei doi piloți au declarat că au fost incapabili să urmărească obiectul, acesta având o viteză impresionantă, iar la un moment dat s-a făcut invizibil.

Obiectul era de culoare albă, nu prezenta aripi și motoare și avea forma unui ou alungit. Din această cauză a fost numit Tic Tac. În raport, se mai face mențiunea că obiectul nu avea caracteristicile unui avion.

Oregon, apariții misterioase

În octombrie 2017, radarele din Oregon au surprins apariția unui obiect misterios. Două avioane de vânătoare F-15 au fost lansate pentru a intercepta misteriosul obiect.

Loading...

Înregistrările audio dintre cei doi piloți și controlorii de la turnul de control sunt confuze, în sensul că piloții au raportat că după câteva minute de urmărire a misteriosului obiect, acesta a devenit invizibil.

Câteva minute mai târziu, un obiect zburător a fost surprins de radarele din Oakland. Acesta se deplasa cu o viteză incredibilă la o altitudine de 11000 de metri. După câteva minute, obiectul a dispărut.

Renumitul om de știință Michio Kaku a vizionat filmările realizate de cei doi piloți și a concluzionat că misteriosul obiect nu poate fi de origine terestră. Cu toate că știința, tehnologia au făcut progrese remarcabile, obiectul nu poate fi un avion, pentru că niciuna dintre marile puteri ale lumii nu este capabilă să construiască un aparat de zbor care să atingă o viteză incredibilă.

În ceea ce privește cazul portavionului USS Princeton, omul de știință a declarat că omenirea nu a ajuns la performanța de a construi un aparat de zbor care să poată plonja în apele oceanului cu o astfel de viteză.

Pământul poate deveni o țintă vulnerabilă

Cu ocazia acestor declarații, Michio Kaku a lansat un apel tuturor conducătorilor lumii, susținând pericolul iminent care vine din partea obiectelor zburătoare de origine extraterestră.

rp_ozn-romania.jpgSă ne reamintim faptul că regretatul fizician Stephen Hawking a susținut în mai multe rânduri că Pământul poate deveni o țintă vulnerabilă în fața unor atacuri ale forțelor extraterestre.

De cele mai multe ori, discursul lui Hawking a fost considerat hazardat și tratat cu superficialitate de oficialii lumii.

Incidentul din anul 2004, în care un portavion celebru, dotat cu cele mai performante tehnici de luptă a fost pus în imposibilitatea de a acționa, susține avertismentele lansate de cei doi oameni de știință.

loading...

Comentariile sunt închise.