PĂMÂNTUL, O PLANETĂ PROTEJATĂ SAU O REZERVAȚIE NATURALĂ

PĂMÂNTUL, O PLANETĂ PROTEJATĂ SAU O REZERVAȚIE NATURALĂ

În august 2017, Sputnik France publica un articol despre apariția unui gigant obiect extraterestru care a fost filmat în apropiere de stația spațială ISS. Specialiștii au considerat că obiectul este o navă spațială mamă de mari dimensiuni.

Astronauții de pe ISS au declarat că la început, au observat în spatele stației o puternică lumină de culoare portocalie. La scurt timp, lumina s-a materializat într-un obiect de mari dimensiuni, de culoare gri închis.

Brett Cousins, un reputat specialist american, a declarat că este vorba despre o navă extraterestră care supraveghează activitățile spațiale ale pământenilor. El a mai spus că astfel de nave extraterestre se află în orbita Pământului, monitorizând omenirea.

Există două posibilități, a completat Cousins, suntem o planetă protejată sau o rezervație naturală sub atenția extratereștrilor.

Apariția misteriosului obiect în apropiere de ISS nu a fost un incident singular. În anul 2016, astronomii prezenți la această bază au informat panicați NASA, în mai multe rânduri, că obiecte de origine necunoscută s-au apropiat de stație. Unii susțineau că ar fi vorba despre un atac extraterestru.

Oumuamua, multă incertitudine

Oumuamua este un obiect interstelar asupra căruia comunitatea științifică are multe incertitudini privind natura sa. Cercetătorii de la Harvard Smithsonian Center for Astrophysics au lansat ipoteza că obiectul este lansat de o civilizație extraterestră și are ca scop cercetarea altor sisteme solare.

În septembrie 2017, NASA anunță că misteriosul obiect și-a mărit viteza de deplasare. S-a avansat ideea că acest fenomen a fost cauzat de gazele care sunt emanate din interiorul obiectului. Alți specialiști au explicat modificarea vitezei prin acțiunea exercitată de lumina Soarelui.

Terasele alb-roz de pe malul lacului Rotomahana

Revista Nature a publicat un articol în care ipoteza conform căreia Oumuamua ar fi un asteroid sau un meteorit este complet demontată. Obiectul nu prezintă un halo specific meteoriților și asteroizilor, adică gaz și praf care să înconjoare zona exterioară a obiectului.

Obiectul are o culoare roșie datorită razelor cosmice, o formă de țigară, are o lungime de 180 de metri și o lățime de 30 de metri și se deplasează cu o viteză de 44 km/s, atipică asteroizilor sau meteoriților.

CATEGORIES
Share This