Take a fresh look at your lifestyle.

Pământul în continuă schimbare! Pericolul patogen care vine din Univers

Pământul este într-o schimbare de materie perpetuă cu Universul. La această concluzie au ajuns specialiști americani care au descoperit pe un balon sondă structuri sferice încărcate cu material biologic.

Sferele nu erau vizibile cu ochiul liber iar la exterior erau acoperite cu un strat format din titan. Descoperirea a creat ample dezbateri în lumea științifică. Au fost cercetători care au susținut că aceste structuri care au fost numite particule Dragon, sunt un pericol pentru existența și evoluția vieții pe Pământ. Materialul biologic din interiorul structurilor poate avea repercusiuni majore asupra omenirii.

Corpul uman nu este pregătit să intre în contact cu bacterii sau viruși de origine nepământeană. În SUA, 48 de persoane au murit în câteva ore după ce au intrat în contact cu un microorganism patogen de origine extraterestră.

Scenariul s-a repetat într-un sat din Alaska, unde 80 de persoane au murit din aceleași cauze. Viteza cu care acei viruși au acționat asupra corpului uman a fost uluitoare. În câteva ore, cele 80 de persoane au decedat. Din ce în ce mai mult se pune problema posibilității unei pandemii generate de viruși extratereștrii.

1918, cronica unei tragedii mondiale

Conform statisticilor, SIDA a ucis 25 de milioane de persoane în 25 de ani. În anul 1918, în 25 de săptămâni au murit 25 de milioane de persoane din cauza gripei spaniole. Numărul total al victimelor a fost estimat la aproape 100 de milioane.

Loading...

Și în zilele noastre rămân neelucidate cauzele care au dus la o asemenea catastrofă. Pandemia s-a declanșat simultan pe mai multe continente. Cum a fost posibil acest lucru în condițiile în care Alaska sau Oceania erau zone geografice aproape izolate?

Cu toate că a fost numită gripa spaniolă, primele cazuri au fost înregistrate la soldații americani dintr-o unitate militară din Kansas. În același timp gripa a fost depistată în Alaska, China, Europa.

În afară de faptul că gripa s-a declanșat simultan în mai multe zone îndepărtate, medicii au fost consternați de nivelul letal al bolii care a depășit cu 50% nivelul gripei obișnuite. În mod normal, gripa atacă în primul rând copiii și bătrânii. Nu și în acest caz. Tineri, persoane sănătoase, robuste au murit în câteva zile.

Un al doilea val de epidemie a lovit India, la câteva luni distanță., după ce medicii reușiseră să țină sub control epidemia în toate colurile lumii.

Pământul

În anul 1951, mai mulți cercetători s-au deplasat în Alaska și au deshumat cadavrele mai multor victime care au decedat ca urmare a gripei spaniole. Cadavrele erau bine conservate pentru că fuseseră îngropate în gheață.

Au fost prelevate eșantioane care în urma analizelor s-au dovedit că erau infestate cu un virus de origine necunoscută, care conform specialiștilor venea de undeva din Univers.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și