Bizar

Pământul continuă să se cutremure în Izvoarele. Nimeni nu are nicio explicație!

Localnicii din comuna gălăţeană Izvoarele, care în toamna anului 2013 a fost zguduită de sute de cutremure, trăiesc din nou în teroare.

Fenomenul seismic neobişnuit a fost “clasat” la scurt timp, după ce specialiştii au susţinut că cele peste 300 de cutremure nu ar avea nici o legătură cu forajele petroliere din apropiere.

Bucuroşi că după o vreme pământul a încetat să se mai zguduie, specialiştii au plecat, autorităţile i-au ajutat pe unii localnici să îşi repare casele crăpate, iar viaţa a continuat, scrie Libertatea.

 De câteva zile însă, coşmarul a reînceput! “De trei ori a bubuit duminică şi s-a zgâlţâit casa, mi-a sărit sufletul din piept!”, se plângea ieri o bătrână speriată.

“Cad toţi pereţii pe mine şi aici mor”, spunea şi Vasilica Vasilache, o femeie de 78 de ani. Oamenii sunt speriaţi că vor fi îngropaţi de vii, mai ales că locuinţele lor sunt deja afectate.

izvoarele - Pământul continuă să se cutremure în Izvoarele. Nimeni nu are nicio explicație!

“Au mai fost cutremure în ultima vreme, dar mai mici, noi ne-am obişnuit cu ele. Dar ca acela de duminică, nu! Mi-au crăpat pereţii şi de abia refăcusem casa”, ne-a spus şi Nicu Radu (foto mic). l Maria Vlad.

loading...
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top