Descopera

PĂMÂNT ȘI CER, SUNETE MISTERIOASE

Forțele armate canadiene s-au deplasat în Antarctica pentru a studia un zgomot ciudat care provine din abisul oceanului. Localnicii susțin că aceste zgomote nu seamănă cu cele produse de balene.

În ultimii ani, astfel de zgomote s-au produs în diverse colțuri ale lumii. Sunetele au o intensitate deosebită și par că vin din interiorul pământului.

În Kiev a fost înregistrat un asemenea zgomot care a îngrozit locuitorii. Sunetul a fost înregistrat și analizat de specialiști, însă un răspuns plauzibil nu a fost dat.

Ceea ce este și mai ciudat este faptul că în aceeași zi și la aceeași oră, în Ontario, Canada, s-a înregistrat un zgomot identic.

Aceste zgomote ciudate au început în anul 2012, când astfel de zgomote au fost auzite în Costa Rica și Canada, în același moment. În ianuarie 2016, Marocul a fost zguduit de astfel de zgomote. S-a spus că ele sunt produse de plăcile tectonice și că prevestesc cutremure în acele zone. Din fericire, cutremure nu s-au produs.
Pe o plajă de lângă Sydney, Australia acest zgomot poate fi auzit de câțiva ani spre disperarea localnicilor din zonă.

În Japonia și în alte colțuri din lume au fost auzite zgomote extrem de puternice care proveneau din cer. Mulți le-au asemuit cu sunete de trâmbițe sau fiind produse de instrumente muzicale dezacordate. Mulți locuitori ai planetei s-au gândit la Dumnezeu și la Apocalipsă.

loading...

În iunie 2016, Iașul a fost scena unui fenomen similar. Un zgomot uriaș a creat panică printre locuitori. S-a presupus că o rachetă antigrindină ar fi cauza sau un avion supersonic. Niciuna dintre cele două ipoteze nu s-a adeverit.

În capitolul 8 din Apocalipsa, Noul Testament, se spune, și am văzut șapte îngeri, care stau înaintea lui Dumnezeu și li s-a dat șapte trâmbițe.

sunete - PĂMÂNT ȘI CER, SUNETE MISTERIOASE

A trâmbițat întâiul înger și o ploaie de grindină și foc amestecată cu sânge a căzut pe pământ. A trâmbițat al doilea înger și un munte a luat foc. A trâmbițat al treilea înger și a căzut o stea uriașă… A fost lovită o parte din Soare, din Lună, din stele… Și am văzut și am auzit un vultur care striga, vai, vai, celor care locuiesc pe pământ!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top