Pădurea Baciu, 10 fapte inexplicabile despre acest loc paranormal

Pădurea Baciu, 10 fapte inexplicabile despre acest loc paranormal

Pădurea Baciu este una dintre zonele din România, care poartă marca ”horror”. Supranumită și Triunghiul Bermudelor din România, această pădure este cuprinsă de un val dens de mister. Activitățile paranormale au început să fie observate la începutul anilor 60 și ele continuă și în ziua de astăzi.

Pentru că s-a scris foarte mult cu privire la Pădurea Baciu, situată lângă Cluj, am ales să vă prezentăm 10 de fapte ciudate și inexplicabile, care s-au petrecut de-a lungul timpului în această pădure misterioasă.

1.Există numeroase cazuri în care oamenii au declarat că au observat fantome în Pădurea Baciu. Acele fantome păreau să circule nestingherite, provocând valuri de panică printre cei care s-au aventurat noaptea printre copacii bizari.

2. Nenumărate au fost fotografiile care înfățișau chipuri ciudate sau entități desprinse dintr-o altă lume. Acestea au fost realizate în Pădurea Baciu și s-au dovedit a nu fi false, în urma analizelor de laborator.

3. Pentru prima dată, un localnic a reușit să fotografieze un OZN în Pădurea Baciu la începutul anilor 1960. De atunci și până în prezent fenomenele inexplicabile nu au încetat să uimească opinia publică.

4. Majoritatea celor care au pătruns în pădure au spus că au avut un sentiment ciudat și inexplicabil.

Loading...

5. Unii dintre ei au spus că au văzut cum anumite entități i-au urmărit prin pădure. Până nu au ieșit din Pădurea Baciu, aceste spirite nu s-au liniștit.

6. Nu există explicații științifice despre motivul pentru care copacii din această pădure au o formă ciudată și un model anormal de creștere a ramurilor.

7.Vizitatorii au raportat că dispozitivele și gadget-urile lor electronice au început să funcționeze defectuos pe măsură ce intră în zona de pădure.

8. Numeroase lumini ciudate apar noaptea prin pădure sau pe deasupra ei. Acestea strălucesc în diferite culori.

HOIA BACIU

9. Exista cazuri în care oamenii s-au zgâriat fără să se atingă de nimic sau chiar le-au apărut erupții cutanate. Fără nicio explicație.

10. Numeroși au fost cei care susțin că odată întrați în Pădurea Baciu și-au pierdut simțul orientării. Ei nu au mai putut să iasă din pădure decât după câteva ore.

loading...

Related posts