Mistere

Padurea Aokigahara, locul perfect in care poti sa mori!

Oricine intră în pădurea Aokigahara, situată în Japonia, este întâmpinat de un anunț important. Panoul nu se referă la un drum de evitat şi nu este nici o atenționare cu privire la animalele sălbatice, ci îi informeaza pe oameni că au intrat într-un loc ciudat în care sunt predispuși suicidului. Mesajul este unul clar care susține că „viaţa este preţioasă şi trebuie să te gândeşti de două ori înainte de a face vreun gest necugetat„.

Dar care este cauza pentru care un asemenea mesaj este pus în această pădure? De-a lungul timpului pădurea Aokigahara a devenit faimoasă în rândul japonezilor pentru că fiind un loc potrivit unde oamenii îşi pun capăt zilelor. A fost supranumit „locul perfect în care poţi să mori” de mai mulţi japonezi.

În ultimii ani au fost găsite peste 75 de cadavre în pădure. Atunci când un japonez vrea să-şi pună capăt zilelor, fuge în pădurea Aokigahara, unde îşi încheie socotelile cu viața. Se crede că pădurea este bântuită, iar sufletele care nu au reuşit să treacă granița în lumea cealaltă îi împinge pe toţi cei care ajung în faimoasa pădure să-şi ia viaţa. Este doar o poveste, dar cu toate acestea numărul suicidelor este în plină crește în zona Aokigahara.

Mai mulţi martori oculari au raportat că odată intraţi în pădurea bântuită au văzut diverse forme, au auzit țipete şi zgomote neobișnuite şi au mai raportat şi sentimente stranii. Toate acestea au fost puse se seama fantomelor care se regăsesc în număr foarte mare. De asemenea busolele cât şi aparatele cu GPS nu mai funcționează în această pădure. Probabil că şi anumite anomalii neidentificate provoacă aceste perturbații.

Padurea Aokigahara - Padurea Aokigahara, locul perfect in care poti sa mori!

Întrebarea la care nu a reuşit să răspundă nimeni până în prezent este „care poate să fie cauza pentru care atât de mulţi japonezi se sinucid în această pădure?”. Cei mai mulţi susţin că cea mai mare vină o poartă spiritele rătăcite, în timp ce alţii cred că anomalii magnetice ale Pământului se petrec în zona respectivă. Şi una, dar şi cealaltă cauză ar împinge necondiţionat oamenii spre suicid.

Cu toate acestea pădurea Aokigahara este un loc unde orice poate să petreacă câteva ore de linişte, până în clipa în care un sentiment de suicid poate pune stăpânire pe el. Misterul pădurii Aokigahara planează in continuare, faptul că este locul unde se sinucid cei mai mulţi oameni din lume nu împiedica autorităţile locale să ia măsuri cu privire la potenţialul demonic al acestei păduri misterioase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top