The news is by your side.

PACTUL FAUSTIAN ÎNTRE BISERICĂ ȘI ŞTIINŢĂ: Edgar Mitchell și secretele OZN-urilor

1

Mort în 6 februarie 2016, la vârsta de 85 de ani, Edgar Mitchell este un caz unic în istoria cuceririi spațiale americane. El era convins că OZN-urile sunt de origine extraterestră, pasionat de parapsihologie.

Al șaselea om care a pus piciorul pe Lună și-a pus în pericol statutul de astronaut, devenind o persoană foarte controversată. El a fost primul astronaut care a vorbit deschis despre fenomenele extraterestre, despre apariția OZN-urilor deasupra instalațiilor nucleare americane, în timpul războiului rece.

Într-un interviu pe care l-a acordat ziarului Mirror, a declarat că la White Sands o zonă utilizată pentru testările nucleare, s-au înregistrat de-a lungul timpului multe incidente, în care au fost implicate forțe extraterestre. El a invocat discuțiile pe care le-a purtat cu generali de la US Air Force care i-au relatat cazuri în care OZN-urile au dezactivat rachetele nucleare supuse testelor.

Viziunea sa asupra lumii s-a schimbat imediat după ce s-a finalizat misiunea Apollo 14, la care a luat parte. În cadrul misiunii, el a fost supus unei experiențe de percepție extra senzoriale, un test de comunicare cu Pământul.

Experimentul s-a realizat în patru etape, fiecare cu o durată de șase minute. Mitchell s-a antrenat trei săptămâni pentru acest experiment, în care el a transmis telepatic, unor persoane aflate pe Pământ, cifre alese aleatoriu. Experimentul a fost un succes.

După ce a părăsit NASA, în anul 1972, el a fondat Institutul de Științe Noetice, în care s-au efectuat studii de precogniție, modificarea stării de conștiință, vindecări la distanță. Printr-o astfel de tehnică, Mitchell s-a vindecat de un cancer renal în anul 2003.

În cadrul institutului, specialiștii au studiat fenomenele psi, pe care le-au numit cuantum hologram theory. Fiecare obiect emite și absoarbe energie cuantică. Particulele cuantice nu pot fi localizate în timp și spațiu, ele acționează ca un avatar într-un câmp akashtic, concept lansat de omul de știință ungur Ervin Laszlo.

Teoria hologramei cosmice a poziționat studiile întreprinse de specialiștii de la Institutul de Științe Noetice la granița dintre știință și paraștiință.

Despre Mitchell se spune că este omul care a pus capăt legii tăcerii de la NASA. În anul 2008, într-un interviu, a acuzat NASA că disimulează probele vizitelor extraterestre pe Pământ, printre care și incidentul de la Roswell. El a acuzat NASA de un complot mondial.
Reprezentanții NASA au răspuns acuzațiilor spunând că Mitchell este un mare american, dar nu-i susțin opiniile. Au fost și voci care l-au etichetat ca fiind nebun sau șarlatan.

Pactul faustian

Conform declarațiilor lui Mitchell, în secolul al XVII-lea a avut loc un pact între biserică și lumea științifică. Biserica urma să se ocupe de spirit, minuni, rugăciuni și prezența nevăzută a celui care supraveghează totul. Această politică a fost numită dualitatea carteziană, mintea și materia nu trebuie să interacționeze.

OZN-uri-pe-cerul-Americii PACTUL FAUSTIAN ÎNTRE BISERICĂ ȘI ŞTIINŢĂ:  Edgar Mitchell și secretele OZN-urilor

Modelul holografic cuantic a fost etichetat paranormal și ca urmare, oamenii de știință nu l-au investigat. Conștiința a fost exclusă din abordările științifice.

Mitchell susținea că trebuie realizată o unificare între conștiință și materie. În Univers, există forțe care interacționează cu umanitatea. Motivele pentru care nu se discută public nu sunt așa de simple, spunea Mitchell.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și