Păcatul blestemului, energia negativă care deschide porțile iadului

Păcatul blestemului este unul capital. Blestemul este o forță, o putere, care rupe legătură între divinitate și om, pentru o perioadă nedeterminată de timp. Păcatul blestemului este de neiertat, atunci când este realizat de către om spre un seamăn de-al său.

Păcatul blestemului – Ce este blestemul?


Perspectiva blestemului este una amplă. Definiția blestemului se poate modifica în funcție de această perspectivă. Din punct de vedere religios, blestemul este o prăpastie între om și Dumnezeu, sau este lipsa binecuvântării şi dragostei de Dumnezeu şi de aproapele fiecăruia.

Din punct de vedere esoteric, blestemul este o sursă de energie negativă. Un program rău, pe care omul fie îl primește sau și-l implementează singur. Această energie negativă are rolul de a produce rupturi, de a dezmembra starea de bine și de a ucide dragostea și de a ne destabiliza câmpul energetic. Blestemul se naște din râu și are ca scop pătrunderea în aura celui vizat, unde acționează precum un virus.

Blestemul în tradiția românească


Blestemele au existat dintotdeauna în cultura românească. Ele au fost percepute precum niște afuriseli emise de oamenii răi. Aceste afuriseli nu sunt altceva decât pedepsele celor vinovați. Românii din timpurile străvechi cunoșteau puterea blestemului și nu apelau la el decât atunci când erau siguri.

Blestemul în tradiția românească este privit precum o armă cu două tăișuri. Oamenilor le era frică de blestem. Ei nu blestemau decât atunci când erau siguri de vinovăția celui vizat, pentru că știau, că altfel, forța blestemului se va întoarce asupra lor.

Mulţi dintre români cred în forţa blestemelor, iar în popor se spune că cele mai grele rele blesteme sunt cele ale părintelui asupra copilului. Copilul care a fost blestemat de tatăl sau mama sa, iar părinţii lui nu s-au spovedit, astfel încât nu au primit dezlegare de la blestem, ar putea fi atins foarte uşor. Peste el ar putea veni boli, necazuri, suferinţe, eşecuri.

Loading...

Blestemele au puteri ce pot duce chiar şi la moarte. Sunt oameni care ajung să se sinucidă, să nu mai suporte lumină sau iubirea celor din jur, să nu mai suporte pe nimeni. Blestemul merge spre cel mai mic din familie, spre cel mai nevinovat. Blestemul este efectul în sine al răului.

Păcatul blestemului


Dacă dăm puțin timpul înapoi, realizăm că blestemul a fost creat și rostit, prima dată, chiar de Dumnezeu. În Vechiul Testament, Dumnezeu este cel care decide blestemul. El nu îl dorește, dar îl constată, atunci când poruncile sale nu sunt respectate.

În Vechiul Testament, Dumnezeu zice către Israel aşa: “Iată, eu vă pun astăzi înainte binecuvântare şi blestem: Binecuvântare veţi avea dacă veţi asculta poruncile Domnului Dumnezeului vostru, pe care vi le spun eu astăzi; iar blestem, dacă nu veţi asculta poruncile Domnului Dumnezeului vostru.

În acest sens, blestemul este un păcat, care se revarsă asupra omului, atunci când încalcă poruncile divine.

Păcatul blestemului se întâlnește și atunci când un om blestemă. Blestemele pot fi făcute fie de oameni simpli, fie de vrăjitoare care, cu ajutorul magiei albe sau negre, fac tot felul de farmece menite să-l tulbure pe cel împotriva căruia sunt îndreptate.

Pentru că poate aduce moartea, blestemul este considerat un păcat capital, care mai devreme sau mai târziu se va întoarce asupra celui care l-a emis. De ce? Pentru că atunci când emiți un blestem și persoana vizată nu este vinovată, atunci forța acelei energii negative se va multiplica de 7 ori și se va întoarce asupra ta.

Cum ne dăm seama că am fost blestemați?


Există numeroase semne care indică că am fost blestemați. Acestea sunt după cum urmează:

⇒ blocajul energetic, atunci când un lucru nu merge bine și nu vrea deloc să se schimbe

⇒ ghinionul, este un efect imediat al unui blestem

⇒ lipsa iubirii, cele mai multe blesteme de fac în dragoste, iar dacă simți că nu poți avea o relație de lungă durată, atunci există posibilitatea să fi fost blestemat.

⇒ dureri de cap, deochi, stări de agitație inexplicabile și insomnii

Cum scăpăm de blesteme?


Blestemele vin de la generaţiile din urmă. Sunt multe persoane care se ocupă cu facerea de rău şi până nu-şi lasă urmaşul cu coada nu pot înghiţi paharul morţii. Acest neam de diavol poate fi izgonit numai cu post sau rugăciune. Acestea sunt singurele arme împotriva diavolului.

păcatul blestemului

Una dintre cele mai bune metode să te ferești sau să scapi de blestem este să te apropii de divinitate. Această apropiere nu se rezumă în a merge la Biserică și a plăti anumiți preoți pentru a te scăpa de blesteme, ci trebuie să-ți creezi o legătură sfântă, pură și dinamică cu puterea supremă din acest Univers.

Legătura om-Dumnezeu trebuie să se bazeze pe dragoste, încredere și credință, adică doar pe sentimente generatoare de energii pozitive. În mod normal Biserica și preoții nu ar putea să-ți ofere această energie pozitivă, ci doar să te îndrume s-o găsești sau s-o descoperi.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și