OZN-urile vin pe Terra pentru cercetare si dezvoltare si sunt conduse de roboti

După ce Anglia și Franța au declasificat rapoarte cu privire la existența extratereștrilor, a venit rândul Chinei să admită că pe teritoriul lor, extratereștrii sunt o realitate. Șeful observatorului astronomic Purple Montain, profesorul Wang Sichao a recunoscut public faptul că OZN-uri, foarte multe la număr, au fost observate în spațiul aerian chinez.

Punctele cheie pe care le-a dezvoltat în cuvântarea pe care a ținut-o sunt.

  • Extratereștrii vin pe Pământ pentru cercetare și dezvoltare
  • OZN-urile sunt conduse de roboți
  • Aceste OZN – uri au viteza de 48% din viteza luminii
  • OZN-urile au fost observate la înălțimi de 150 de metri sau la 1500 de metri
  •  Pentru propulsare OZN-urilor este folosită fuziunea nucleară După 39 de ani de cercetări, Sichao crede că OZN-urile utilizează gravitația terestră pentru manevre și rămânerea în aer

El crede că extratereștrii sunt pacifiști, au propria tehnologie și a ținut să-l contrazică pe laureatul premiului Nobel, Hawkings, care susținea că extratereștrii ne vor transforma în sclavi, după ce vor ocupa planeta. Dacă nu vor fi pașnici, și noi, pământenii vom răspunde în forță, a continuat el. Autoritățile braziliene au declasificat celebrul raport referitor la noaptea OZN-urilor. Incidentul s-a produs în 1986, când pe cerul Braziliei au fost observate 20 de OZN-uri. Radarele au certificat informația, iar în urmărirea acestora au pornit șase avioane militare.

Evenimentul a fost comparat cu cel de la Roswell, SUA, ca amploare și importanță. Brazilienii susțin că americanii nu le-au permis să dea publicității acest raport, obligându-i să-l clasifice. În noaptea din 19 spre 20 mai 1986, în sud-estul Braziliei au fost detectate de radarele braziliene 20 de OZN-uri. Traficul aerian a fost întrerupt și a fost dată starea de alertă generală.

Avioane de luptă au pornit în urmărirea OZN-urilor, dar din cauza vitezei foarte mare pe care acestea o aveau, avioanele s-au reîntors la sol. Nici România nu a fost ocolită de astfel de evenimente, numai că, totul a fost mușamalizat și negat. Primele documente care atestă existența OZN-urilor este Letopisețul Moldovenesc n care se spune că un semn mare a apărut de la miazănoapte, a stat mult pe cer și pe urmă a dispărut în văzduh.
Anul de grație a fost 8 noiembrie 1517.

Loading...

O altă dată importantă este 8 octombrie 1595, când pe cerul Târgovişte, în timpul bătăliei dintre oastea condusă de Mihai Viteazu și turci, deasupra oastei muntene a apărut o cometă, care a zăbovit pe cer o oră sau două. Cronicile italiene și germane, ale vremii, au preluat informația și au descris-o ca pe un fapt nemaipomenit. Scriitorul Ion Hobana descrie în una din cărțile sale, că în anul 1913, deasupra orașelor Focșani, Galați și Brăila, au apărut obiecte neidentificate, deasupra unităților militare din aceste zone.

Armata a tras în aceste obiecte, dar fără succes. Totul a culminat cu pădurea Baciu, în 1968, când tehnicianul Emil Barnea a reușit să fotografieze un OZN uriaș, care zbura la joasă altitudine, deasupra pădurii. Specialiștii străini au considerat fotografiile ca fiind cele mai clare ale unui OZN fotografiat până atunci. Urmează terifianta întâlnire de gradul 3 de la Bâlea Lac, când mai mulți militari au fost atacați de extratereștrii. Au urmat apariții ale OZN-urilor, în 1997, deasupra aeroportului Otopeni. În anul 2010, o persoană privată a filmat un OZN și a pus filmul la dispoziția specialiștilor.

ozn

Cel puțin, pentru incidentul din 1978, de la Bâlea Lac, așteptăm din partea autorităților, declasificarea raportului întocmit de Securitate. Reprezentanții Securității s-au deplasat la fața locului, unde au luat probe și mărturii.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și