The news is by your side.

OZN-urile si oamenii: Trei intalniri ciudate

0

Începând cu Al Doilea Război Mondial au fost raportate mai multe evenimente în care unul sau mai mulți oameni au văzut farfurii zburătoare. Aceste cazuri s-au intensificat odată cu trecerea timpului și chiar dacă aceste mărturii sunt mai mult decât evidente, guvernele din întreaga lume, parcă angrenate într-o conspirație globală, neagă cu vehemență prezența extratereștrilor pe Terra.

Pentru a înțelege și mai bine fenomenul OZN, vă prezentăm o serie de evenimente stranii și inexplicabile petrecute în diverse locuri de pe glob.

Iunie 1947- OZN-ul scufundat din Malta

Un grup de pescari se alfa în largul coastelor malteze pentru pescuit. Dintr-o dată au văzut un obiect de dimensiuni mari care plutea. Semăna mai mult cu un submarin negru, dar era mai mult de atât. Dintr-o dată o lumină puternică s-a aprins la bordul obiectului neidentificat și pescarii au putut observa o multitudine de omuleți care mișunau pe puntea obiectului spațial.

După numai câteva minute umanoizii au intrat în navă și aceasta cu o viteză fascinant de mare s-a scufundat în adâncurile mărilor.

Când unul dintre pescari a fost întrebat cât de mici erau acei omuleți, el a răspuns că de dimensiunea unui copil de 10 ani.

Aprilie 1988 – OZN-ul triunghiular

Un pilot cursant, alături de profesorul său, zbura cu un avion de agrement. Înainte cu 30 de minete ca ora de pilotaj să se încheie, profesorul i-a dat elevului undă verde să zboare în ce direcție dorește. Astfel, s-a produs una dintre cele mai impresionante întâlniri cu un OZN din toate timpurile.

Elevul a văzut un obiect impresionant de mare pe cer și s-a îndreptat spre el. Au ajuns atât de aproape încât nu le venea să creadă că poate exista un asemenea gigant triunghiular care poate să zboare. Cei doi au rămas minute în șir înmărmuriți, privind obiectul spațial de culoare neagră care pur și simplu părea staționat în aer. După 20 de minute, cei doi s-au întors pe aeroportul de agrement și pentru o perioadă lungă de timp nu au mai deschis discuția despre acest subiect. Ulterior, cei doi piloți au făcut publică întâmplarea din înalturile cerului.

ozn-marea-baltica OZN-urile si oamenii: Trei intalniri ciudate

Martie 1997 – OZN-ul care vroia să fure apa

Potrivit presei argentiniene un bărbat a zărit un OZN deasupra unui rău. Povestea, cu lux de amănunte, a răsunat în presa din acea vreme. La câteva zile distanță de acest eveniment, un muncitor pe nume Moreira își executa tura de noapte în cadrul unei fabrici de purificare a apei. Într-o pauză, muncitorul a ieșit afară pentru a-și trage puțin sufletul, dar când a ridicat privirea, chiar deasupra bazinului de apă purificată, se afla un OZN de dimensiuni considerabile.
Moreira s-a speriat atât de tare încât a telefonat poliției și securității. În doar câteva minute autoritățile locale și-au făcut prezența la locul incidentului, dar OZN-ul dispăruse deja. Martorul ocular a declarat că OZN-ul era interesat de conținutul bazinului respectiv, adică de apa purificată și plănuia s-o fure. Până la urmă, locuitorii din localitatea de lângă fabrica de apă au declarat și ei că de câteva sile tot vedeau lumini ciudate care se perindau deasupra uzinei. După acest incident lucrurile au continuat în mod obișnuit și niciun alt OZN nu și-a mai făcut apariția.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și