Take a fresh look at your lifestyle.

OZN-urile interesate de armamentul nuclear!

Investigatorul Robert Hastings se ocupa de aceste incidente, el contactand si interogand mai multe persoane care au activat in U.S Air Force. Aceste persoane au vorbit despre implicarea lor in diverse incidente OZN, legate in special de armamentrul nuclear.

De la colonei in retragere, pana la fosti piloti, aceste persoane relateaza despre niste intalniri extraordinare, acestea avand niste implicatii privind securitatea nationala, si chiar cea planetara, tinand cont de impactul negativ pe care l-ar avea un eventual razboi nuclear asupra planetei noastre. Conexiunea OZN – arme nucleare este foarte bine documentata, fisierele desecretizate ale FBI, CIA si U.S. Air Force contureaza un model inedit de activitati OZN, inca din decembrie 1948.

Unele dintre aceste intamplari OZN, nu fac referire doar la trecut, ele avand loc si in prezent, unul dintre incidentele cele mai recente intamplandu-se in octombrie 2012, in zona silozurilor cu rachete balistice intercontinentale din Montana. Activitatea OZN poate depasi simpla supraveghere, existand chiar semne de functionare defectuasa a silozurilor de rachete nucleare, in momentul in care OZN-urile si-au facut simtita prezenta. Diverse documente care au fost desecretizate si in URSS, confirma si ele activitatea OZN in zonele in care erau prezente depozite de arme nucleare.

Surse de interes

Hastings a intervievat in timp peste 130 de veterani militari care au fost implicati in diverse incidente OZN atat din zona silozurilor cu rachete nucleare, car si in poligoanele de testare, precum si la diverse depozite de arme. Se pare, ca din ceea ce au spus aceste persoane, programul nuclear american este o sursa permanenta de interes pentru inteligenta care poseda niste tehnologii mult mai avansate decat ale noastre.

O conferinta de presa din 2010 a fost gazduita de Hastings, iar cu aceasta ocazie, mai multi veterani ai U.S. Air Force au prezentat diverse incursiuni OZN in locatiile in care sunt prezente si diverse arme nucleare, in special pe perioada Razboiului Rece. Puteti urmari inregistrarea integrala realizata de CNN. Martorii sunt de parere ca este de datoria lor sa vorbeasca despre aceste incidente petrecute la bazele cu arme nucleare.

Ei indemana guvernului Statelor Unite sa dezvaluie aceste lucruri atat americanilor, cat si intregii lumi. Hastings a prezentat dovezile sale, pe care le-a obtinut de-a lungul cercetarilor, in peste 500 de colegii, dar si universitati, de pe tot teritoriul Statelor Unite. El subliniaza ca nu condamna agentiile de faptul ca ascund aceste lucruri oamenilor. Cu toate acestea, el este de parere ca publicul ar trebui sa cunoasca detaliile cu privire la aparitiile OZN-urilor.

Loading...

Hastings este de parere ca OZN-urile sunt pilotate de fiinte venite din alte parti ale universului, acestea, dintr-un motiv oarecare doresc ca noi sa supravietuim. Acesti vizitatori perturba functionarea instalatiilor noastre nucleare tocmai pentru a anunta, atat guvernul american, cat si pe cel sovietic, sau rus, ca utilizarea armelor nucleare nu este un lucru benefic. Ei incerca sa ne transmita, ca pe termen lung, posesia acestor arme nucleare ameninta viitorul omenirii, dar si intregul ecosistem de pe planeta noastra. Washingtonul, dar si Moscova sunt avertizate de faptul ca se joaca cu focul.

Hastings este de parere ca nu ar trebui sa ne gandim ca OZN-urile vin pe planeta noastra doar datorita armelor nucleare. El este de parere ca documentele ce au legatura cu armele nucleare reprezinta un aspect obligatoriu pe care trebuie sa-l avem in vedere, astfel incat sa intelegem misterul cu care ne confruntam. Hastings a cerut la microfon, atunci cand a fost invitat la o emisiune radio, sa i se faca legatura cu niste veterani care au avut experiente legate de OZN. A primit doua apeluri, iar dupa aceste apeluri, el a confirmat ca acesti doi veterani au fost stationati la bazele militare americane, fiind responsabili pentru protectia armelor nucleare.

Un fost politist militar din S.U.A, Richard E. Walker, a declarat intr-o noapte din anul 1975 ca era la baza militara aeriana K.I.Sawyer din Michigan. Impreuna cu camarazii sai au vazut un OZN desupra bazei zburand de la sud catre nord. La inceput parea un avion, dar lucrul acesta a devenit suspect in momentul in care s-a observat ca luminile pistei nu erau aprinse. Ei au intrebat prin radio, de ce acele lumini nu sunt aprinse pentru aterizarea presupusului avion, urmand niste schimburi aprinse de mesaje. Obiectul s-a apropiat usor, plutind deasupra pistei si a zonei in care armele nucleare sunt depozitate, el devenind tot mai luminos. La un moment dat, acest obiect s-a divizat in cinci obiecte separate care au pornit in directii diferite cu niste viteze imrpesionante.

Rapoarte controversate

Un fapt surprinzator este ca nici in acest moment nu stim cu exactitate ce s-a intamplat in noaptea respectiva, pentru ca nu exista nici un document oficial care sa prezinte acest lucru. Cei care au privit acest eveniment, nu pot sa creada azi, ca atunci nu a fost pornita alarma in momentul in care acel obiect s-a apropiat. Ei au apucat sa discute despre ceea ce au vazut doar in autobuz, atunci cand au fost inlocuiti in posturile lor. Toti au crezut ca a fost un fel de test cu un nou aparat de zbor. Desi se asteptau ca seful lor sa-i interogheze atunci cand isi puneau armele in rastel, acest lucru nu s-a intamplat, seful lor fiind in biroul sau. Nu s-au dat nici un fel de explicatii si nici comandantul unitatii nu a spus nimic in ziua urmatoare.

Hastings considera ca acest lucru este unul interesant din doua motive: in primul rand pentru ca au mai fost documente desecretizate din octombrie 1975 care vorbesc despre incidente asemanatoare. Cu toate ca au fost semnalate incidente asemanatoare la alte baze militare, acesta a fost primul de acest fel semnalat la baza K.I.Sawyer. In al doilea rand, descrierea facuta de Walker este foarte asemanatoare cu cea facuta de Charls Halt, fostul comandant adjunct al bazei aeriene din Bentwaters, in legatura cu incidentele OZN din padurea Rendlesham, in decembrie 1980. Atunci obiectul luminos, pe care l-a observat Halt s-a desprins tot in cinci bucati, Halt auzind ca unul dintre obiectele desprinse s-a indreptat spre zona de depozitare a armamentului nuclear.

In emsia radio, a mai intervenit si sergentul tehnic in retragere Anthony W. Keel. Acesta a relatat despre un incident dintr-o seara, pe la ora 22.45. El a fost trimis sa rezolve mai multe alarme care au venit dintr-o zona a bazei militare. A sosit acolo alaturi de un camarad si au examinat posibilele cauze ale acestei alarme. Inainte de a ajunge las fata locului, i-a fost semnalizata o alta alarma, intr-o zona invecinata. Deasupra zonei respective pulsa o lumina albastra.

Ea avea dimensiunile unui elicopter mare, dar pe masura ce se apropiau de ea, lumina pare ca se indeparta. Probabiil ca cei doi fusesera cel mai aproape de acesta lumina la 400-800 de metri. Lumina a zburat dincolo de o movila, iar in final a disparut. S-au efectuat procedurile de resetare a alarmei, iar la terminarea schimbului, cei doi au fost supusi unui interogatoriu si li s-a spus sa nu depuna vre-un raport scris ce face referire la acest incident.

ozn

Un alt incident a avut loc in decembrie 1996, la ora 23.00. Persoana care a intervenit in emsiunea radio a povestit cum pe o panta abrupta, la circa o mila de zona de depozitare a armamentului nuclear, a vazut o lumina care salta in timp ce mergea dispre vest spre est. Desi initial credea ca lumina provine de la grupa care venea in control, lucrurile nu stateau chiar asa. Peste zece minute lumina era inca tot acolo, miscandu-se de aceasta data de la est, la vest si sarind ba intr-o directie, ba in alta directie.

Lumina a depasit creasta dealului, iar atunci martorul a observat faptul ca ea se afla mult mai departe decat ar fi crezut prima data. A crezut astfel ca este vorba despre un elicopter, dar daca asa stateau lucrurile, luminile de pe pista de aterizare nu erau pornite.

Lumina s-a oprit apoi la vreo 2-3 mile de baza, dupa care a facut cateva miscari bruste intr-o directie si apoi in alta. Cerand informatii prin radio, cei doi au aflat ca in zona respectiva nu zbura nici o aeronava, iar la scurt timp lumina a tasnit, iar intr-o clipa a disparut.

Revista Magazin

loading...

Comentariile sunt închise.