X-Files

OZN-urile au observat evenimentele istorice încă de la început. Nu se implică, doar privesc!

Termenul de OZN a fost adoptat de armata americană în anul 1952. Aparatele de zbor au forme și mărimi diferite, nu au o propulsie vizibilă sau audibilă. Umanoizii care folosesc OZN-urile au fost împărţiţi în două categorii. Din prima fac parte extratereștri de înălţime mică, cu capete mari, cu pielea de culoare cenușie.

Din cea de a doua categorie fac parte umanoizii înalți, peste doi metri, blonzi, ochi albaștri și pielea albă. Nu s-a înțeles ce intenții au aceștia în vizitele pe care le fac pe Pământ.

Atunci când un OZN este observat la o distanță mai mică de 150 de metri, fenomenul se numește întâlnire de gradul 1. Dacă OZN-ul lasă urme, vorbim despre o întâlnire de gradul 2. Dacă apar și umanoizi, vorbim despre o întâlnire de gradul 3. Răpirea unor persoane este o întâlnire de gradul 4.

În anul 1346, deasupra Chinei au apărut zece sori. Această informație este dată de o cronică. În anul 9 î.e.n, pe cerul Japoniei au apărut nouă sori. Atât în China cât și în Japonia, după aceste fenomene au avut lupte sângeroase.

În anul 480 î.e.n., în timpul războiului dintre greci și armata lui Xerxe, mai multe OZN-uri au survolat zona de luptă. În anul 332 î.e.n., în timpul asediului pe care armata condusă de Alexandru Macedon îl dădea asupra orașului Tyr, Libia de astăzi, pe cer au apărut mai multe scuturi de foc. Unul dintre scuturi a eliberat o forță asemănătoare unui fulger, care distrus o parte din cetate.

Trei ani mai târziu, în timp ce armata macedoneană se pregătea să cucerească India, o ploaie de foc a atacat armata, macedonenii fiind obligați să se retragă.

În anul 50 î.e.n., Cicero nota, pe cer au apărut doi sori sau trei Luni, s-au auzit zgomote ciudate pe cer, Soarele s-a ridicat noaptea, și un nor părea că strălucește.

În anul 312, împăratul Constantin și armata sa au văzut pe cer o cruce de foc. În anul 776, în timpul atacului asupra castelului Sigiburg, mai multe obiecte zburătoare și-au făcut apariția și I-a pus pe fugă pe atacatori.

În anul 1462, Columb consemna în jurnalul său că a văzut o lumină ieșind din ocean. Magellan a consemnat același fenomen. În anul 1561, deasupra orașului Nurnberg, mai multe obiecte zburătoare cu formă sferică s-au luptat, producând panică în tot orașul.

Analele Brașovului descrie un fenomen care s-a petrecut în anul 1523. Pe cer au apărut mai multe discuri care au produs zgomote asemănătoare tunetelor.

Prima relatare a unui OZN vine de la pastorul puritan Cotton Mahler, care în anul 1714 a văzut cu ajutorul unui telescop un obiect misterios lângă Lună.

ozn 2 - OZN-urile au observat evenimentele istorice încă de la început. Nu se implică, doar privesc!

Un vechi manuscris bănățean descria că în anul 1737, pe cer a apărut un obiect misterios care a staționat două ore, separându-se și recuplându-se. În anul 1812, Stan Irimie din Săcele Brașov nota că a văzut o stea cu mai multe raze care a fost vizibilă timp de patru luni. Obiectul a putut fi observat în toată Europa. În manuscrisele de la Marea Moartă este descris cum mai mulți oameni au fost răpiţi și duși în cer.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top