Take a fresh look at your lifestyle.

OZN-urile atrase de testele nucleare! Oare de ce?

În anul 2012, armat americană făcea primele teste cu o armă de o putere năucitoare. Este vorba despre un laser civil cu raze X atomic.

Testul a fost realizat în cadrul programului Războiul Stelelor, lansat încă din anul 1980, de președintele Ronald Reagan.
Din rațiuni de secret de atât, primele informații despre acest laser și testele subterane efectuate au apărut șase ani mai târziu, în anul 2018.

În cadrul aceluiași proiect a fost realizată și tehnica optică adaptivă, folosită astăzi de armata americană, în apărarea strategică.

Armata americană realizează în secret, explozii nucleare subterane de peste 30 de ani, dar nu cu arme de o asemenea putere. Mulți specialiști au făcut o legătură între aceste explozii și anumite boli care au apărut la un segment de populație, cutremure sau bumuri care vin din interiorul pământului.

Aceste explozii au avut loc în diferite colțuri ale lumii, în subteran, în oceane sau în atmosferă. A se citi informații despre bombardarea cometei Shoemaker-Levy 9. La un moment dat, americanii au avut în proiect să bombardeze nuclear și Luna, dorind să demonstreze sovieticilor supremația lor.

În cartea sa Revelații, scriitorul Steven Greer prezintă mărturiile colonelului Dedrickson care în iulie 1952 a participat la efectuarea unui test nuclear în atmosferă. El a susținut că nouă OZN-uri au distrus racheta nucleară direcționată către Lună.

Loading...

În anii 80, americanii au încercat să plaseze pe Lună o bombă nucleară care a fost distrusă de forțe extraterestre, în momentul în care se îndrepta spre destinație. Colonelul a lucrat pentru Comisia de Energie Atomică, răspunzând de securitatea armamentului nuclear. Este cunoscut faptul că cele mai multe apariții de OZN-uri au fost semnalate deasupra centralelor nucleare sau a depozitelor nucleare.

Nici europenii nu s-au lăsat mai prejos în efectuarea testelor nucleare. Francezii au efectuat primul test nuclear subteran, în anul 1962, în Ecker, Sahara. La test au fost prezenți doi miniștri, Pierre Messmer și Gaston Palevski.

Testul a fost efectuat în galeria dintr-un munte, iar intrarea a fost acoperită cu o placă de beton armat. În momentul exploziei, placa a cedat, iar norul radioactiv a ieșit la suprafață, unde militarii, cercetătorii și cei doi miniștri au fost contaminați pentru că nu purtau echipament de protecție. La câteva minute de la incident, un elicopter a survolat zona. Cei doi piloți au murit la scurt timp, iradiați.

Nici până în prezent nu se cunoaște numărul exact al victimelor. Autoritățile franceze au motivat că nu pot da informații din motive de securitate națională.

loading...

Comentariile sunt închise.