Take a fresh look at your lifestyle.

OZN-urile ar putea sa apartina omului din viitor

Paradoxul bunicului este un paradox ipotetic al călătoriei în timp, fiind prima dată descris de către scriitorul de ficțiune René Barjavel în cartea sa din 1943, Le Voyageur Imprudent ( Călătorul imprudent). Paradoxul presupune ipostaza în care un om călătorește înapoi în timp și își ucide bunicul biologic, înainte ca acesta din urmă să o întâlnească pe bunica omului călător.

Ca rezultat, unul din părinții călătorului (și prin extensie, călătorul însuși) nu va fi niciodată conceput. Acest fapt implică imposibilitatea ca el să poată călători înapoi în timp, ceea ce la rândul său implică bunicul fiind încă în viață, iar călătorul reușind a fi conceput, permițându-i să se întoarcă în timp ca să își ucidă bunicul. Astfel, fiecare posibilitate pare să implice propria sa negare, un tip de paradox logic.

Dacă pornim de la acest paradox şi facem o legătură logică cu farfuriile zburătoare care se observa peste tot pe glob, putem să ne imaginăm că de fapt ele aparțin oamenilor şi nu extratereștrilor. Dacă aceste OZN-uri aparţin oamenilor din viitor care călătoresc în trecut pentru a observa cu exactitate ceea ce s-a întâmplat? În susţinerea acestei ipoteze survine ideea că aceste OZN-uri nu intervin deloc în ceea ce se întâmpla pe Terra.

Oamenii viitorului doar observă fără să intervină într-un fel sau altul şi atunci ne imaginăm căparadoxul bunicului” îşi găseşte astfel aplicabilitatea. Dacă oamenii viitorului ar interveni în trecutul lor atunci un impresionant dezechilibru s-ar produce. Aceasta este cauza pentru care personajele din farfuriile zburătoare doar observă fără să intervină într-un fel sau altul.

Nimeni nu îşi poate imagina cum va ajunge omenirea peste 10.000 de ani, de ce tehnologie va dispune omenirea şi care va fi viaţa pe Terra. Dacă încercăm să acceptăm teoria cum că OZN-urile aparţin vizitatorilor din viitor atunci putem înțelege că viaţa va continua pe Terra indiferent de calamitățile care se vor produce, iar Apocalipsa este doar o poveste desprinsă din cărţile pentru copii.

Loading...
loading...

Comentariile sunt închise.