X-Files

OZN-uri pe Terra. Iată filmarea interzisă în lumea întreagă!

Ignoranța sau incertitudinea sunt două atribute atunci când vine vorba despre entitățile extraterestre. Această nesiguranță a fost plantată cu buna știință de către organizațiile sau agențiile speciale din întreaga lume, care se ocupă de manipularea în masă și distorsionarea adevărului.

În prezent, numeroși sunt cei care încă nu cred în existența diverselor specii extraterestre în Univers. Ei au senzația, așa cum se dorește de la nivel înalt, că omul este singura ființă inteligentă din vastul Univers și atunci când anumite imagini „scapă” într-un fel sau altul cenzurii, că acestea sunt trucate.

Toate aceste fapte sunt reale, în condițiile în care NASA a recunoscut voalat că până în prezent s-au descoperit circa 5000 de planete asemănătoare cu Terra, unde viața extraterestră este posibilă. Mai mult de atât, astronomi celebri precum Sara Seager sunt de părere că în viitorul apropiat, oamenii se vor uita la cer și vor vedea o stea, în jurul căreia o planetă similară cu Terra orbitează. Pe acea planetă se află viață în diverse forme și atunci vom avea certitudinea că nu mai suntem singuri în imensul Univers.

Până atunci, am ales să vă prezentăm un videoclip, care înfățișează un OZN. Acesta este filmat preț de câteva secunde, după care decolează cu o viteză impresionantă. Ciudat este faptul că agențiile americane de specialitate i-au negat veridicitatea, dar în același timp, filmarea a fost retrasă de pe cele mai multe site-uri.

De ce? Pentru că un sâmbure de adevăr există și probabil adevărul încă trebuie ascuns opiniei publice, care nu trebuie să cunoască foarte multe detalii despre ceea ce înseamnă viața și tehnologia extraterestră. Oamenii trebuie să-și urmeze cursul în viață și sa nu fie întrerupți din activitățile lor de asemenea idei. Altfel un haos general s-ar produce și probabil că întreg sistemul s-ar clătina din temelii.

loading...
4 Comments

4 Comments

 1. FELICIA

  4 octombrie 2017 at 15:44

  Traim in apogeul tehnicii calculatoarelor sofisticate, a telefoanelor smarth care iti ofera un volum impresionant de informatii, vorbim si despre inteligenta artificiala care vrea sa concureze cu cele mai sclipitoare minti omenesti,dar cu toate acestea cei mai multi dintre oameni nu au nici cel mai mic interes de a afla daca mai exista alte civilizatii in lumi paralele, nu vor sa stie nici despre OZN-uri, interesul lor se invarte in jurul banilor, cum sa-i castige, cum sa-i inmulteasca, cum sa-i cheltuiasca spre satisfactia personala a fiecaruia, unde mai pui ca dezinteresul pentru ceea ce inseamna scoala, cultura si stiinta,ii transforma in persoane cu care nu prea poti aborda un subiect interesant, intr-un cuvant , banul nostru, stapanul nostru. Nu toti au parte de educatie superioara dar daca ne gandim la Panait Istrati care a absolvit doar cateva clase-putine, a fost un autodiact si a scris romane, ceea ce doar oamenii instruiti o pot face, dar daca multi adopta atitudinea personajului din *Un pedagog de scoala noua*,in care dascalul intreba…*Iaste ca Pamntu-i rotund?…iar elevul raspundea..da domnule* atunci rezultatul este dupa cum se vede.

 2. Vultur Costi

  18 octombrie 2017 at 19:17

  Am vazut aparatul acela de zbor in urma vizionarii clipului postat pe Youtube,ceea ce pot spune sigur ca acesta nava spatiala este creata de oamenii si cel mai probabil de Nasa.
  Ingerii decazuti condusi de Satana pot lua cred aspect trupesc,drept pentru care le-au pus si nume de extrateresti ca inselarea si minciuna din partea raului sa creasca si sa devina obisnuinta pentru oamenii.
  Duhurile rele se manifesta in fiecare om si pe care il are atat timp cat se complace in pacate ,cand un pacatos se intoarce la Domnul Dumnezeu prin pocainta care vine in urma auzirii Cuvantului Domnului si sfiintirea zilnica cu dreptarul invataturii in viata lui,atunci Domnul prin Harul si jertfa Sa de pe cruce eliberea pe acel om de jugul robiei pacatului si duhurilor rele.
  Domnul Dumnezeu elibereaza pe acei oamenii care aleg sa se pocaiasca si sa-i slujeasca Lui dandu-le Fuhul Sau cel Sfant.

 3. Vultur Costi

  18 octombrie 2017 at 19:23

  Cui vreti sa-i slujiti Domnului Dumnezeu sau lui Mamona?
  Este timpul sa va impacati cu Domnul Dumnezeu, sau veti suporta Mania Domnului.
  Astazi este chemarea la pocainta si trezire de sub robia pacatului,Domnul Isus a spus lucrul acesta in Cuvantul Sau, nu eu ci Duhul Domnului descoperit in Bibliei care este Cuvantul Sau.
  Este timpul sa va treziti!!!!

 4. adrian

  23 noiembrie 2017 at 12:32

  Acvila asa se numeste acest ozn.Se afla parcat in curtea din spatele sediului SRI Bacau str tolstoi .a fost adus de un paranormal din zona Strunga Iasi trei iazuri .din acest ozn sa tras in 1968 asupra tancurilor sovietice care traversau podul dintre Moldova si Chisinau .este superperformant poate sa stea sub apa.sa aterizeze pe fundul oceanului in mod invizibil.sa ajunga pe luna sau pluto.sa se ascunda sub pamant.cu el ceausescu a luat aurul din subsolul carpatilor si la dus in iran.a participat la intalnirile cu extraterestrii gri si schimbul de marfuri. ultimii securisti care l au manevrat sunt fam gen serban c.tin cu fiul lui maior MUSCA serban claudiu( ajuns prefect) din bc str v.le alecsandri 67.in prezent ozn ul zace in curtea sri bacau str tolstoi pt ca proprietarul lui fostul lt maj Boss- seriful la dezactivat .el poate fi reactivat oricand ( comentarii 0723984959)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top