OZN prăbuşit în Siberia şi descoperit de o echipă de specialişti care a dispărut la scurt timp după

OZN prăbuşit în Siberia şi descoperit de o echipă de specialişti care a dispărut la scurt timp după

În urmă cu câteva luni, agenţiile de presă din întreaga lume anunţau că în Siberia au început să apară din senin mai multe cratere. Acestea sunt de diferite dimensiuni şi cel mai ciudat este că au o formă perfect rotundă.

Iniţial s-a crezut că aceste cratere s-au format în urma unor evenimente naturale. Chiar şi aşa acest eveniment a atras atenţia întregii opinii publice, pentru ca mai apoi să se nască o sumedenie de întrebări. Din acest motiv, o echipă de specialişti s-a deplasat la faţa locului pentru a efectua diverse măsurători, dar şi pentru a încerca atingerea fundului craterelor sau gropilor.

Ce se întâmplă de fapt în Siberia?

Numeroşi oameni de ştiinţă au încercat să găsească explicaţii cât mai plauzibile cu privire la originea acestor gropi fără fund. Cei mai mulţi au fost de părere că pungile de gaz se fac vinovate pentru cele patru cratere din peninsula Yamal din Siberia. Mai apoi s-a vehiculat ideea surpării terenului, dar acest fenomen nu putea să producă aceste cratere perfect rotunde.

Aceste două teorii nu par a fi mulţumitoare, în condiţiile în care localnicii au declarat că înainte de producerea evenimentului straniu au văzut pe cer numeroase lumini colorate care parcă zburau haotic.

O echipă de specialişti de la Academia de Științe din Rusia a ajuns la faţa locului pentru a desluşi misterul. Primul semn de întrebare s-a născut în momentul în care au survolat cu elicopterul craterele. Atunci unul dintre ei a văzut ceea ce nimeni până atunci nu reuşise. În cel mai mare dintre cratere se află un obiect spaţial în formă rotundă, care pare venit dintr-o altă lume.

Cercetările au continuat şi în cele din urmă s-a confirmat această idee. Un OZN gigant s-a prăbuşit pe Terra şi a format cel mai mare crater. Informaţia a fost trimisă spre Moscova, care a ordonat continuarea cercetărilor în cea mai mare linişte posibilă. Atunci când specialiştii au coborât în craterul cu pricina au pierdut legătura cu baza şi imediat un elicopter de salvare a fost trimis spre locul în care se aflau.

Loading...

cratere siberia

Ciudat sau nu este faptul că cei trei oameni de ştiinţă nu au mai fost găsiţi ca şi cum ar fi fot înghiţiţi de pământ. Mai mult de atât, nicio anomalie nu a fost înregistrată de sateliţii care supraveghează toate mişcările din zona respectivă.

Unii ufologi sunt de părere că zona craterelor este una specială şi că oricine s-ar aventura s-o cerceteze va dispărea ca şi cum nu ar fi existat vreo dată.

loading...

Related posts