The news is by your side.

OZN prabusit in Mexic (video)

0

[dropcap]Î[/dropcap]n cadrul celui de-al doilea simpozion organizat pentru dezbaterea problemei extratereştrilor desfăşurat în Brisbane, Australia, un film interesant a fost prezentat publicului larg. Undeva pe la începutul anului 1997, în Mexic, un obiect spaţial se apropia cu o viteză ameţitoare de Pământ. Impactul devenise inevitabil, în prima fază obiectul neidentificat se loveşte violent de sol fiind aruncat înapoi în aer, după care  se mai întâlneşte o dată cu pământul  explodând în mii de bucăţi.

Această înregistrare înfăţişează un OZN care se pare că a întâmpinat probleme tehnice şi s-a prăbuşit pe Pământ. Nu se poate preciza persoana care a efectuat această înregistrare şi nici veridicitatea ei, însă, ufologii prezenţi la simpozion au confirmat faptul că în anul 1997, în Mexic, a existat o prăbuşire inexplicabilă a unui obiect neidentificat.

Autorităţile mexicane nu au oferit niciodată un punct de vedere referitor la acest incident, cauza pentru care ceea ce s-a petrecut în anul 1997 într-o zonă necunoscută din Mexic rămâne învăluit într-un mister greu de descifrat.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și