Conspiratii

OZN: NASA pastreaza cu sfintenie secretul extraterestrilor de pe Soare

În ultimii ani, majoritatea fotografiilor cu Soarele pe care NASA le-a realizat au conținut diverse obiecte neidentificate care orbitează în jurul stelei. Acestea au diverse forme, fie sunt farfurii zburătoare sau sub forma unor sateliți, emanând lumini de diverse culori.

Încă din anul 1995, NASA a lansat satelitul SOHO (Observatorul Solar și Heliosperic), care se ocupă cu monitorizarea Soarelui. De atunci și până în prezent, zeci sau poate sute de fotografii bizare, care înfăţişează diverse OZN-uri care stau prin preajma Soarelui, au ridicat diverse întrebări în rândul opiniei publice.

Milioane de oameni au așteptat în zadar un punct oficial din partea NASA, care să explice într-o măsură sau alta activitatea extraterestră din jurul stelei noastre. Acest punct de vedere nu numai că nu a venit niciodată, dar se pare că NASA încearcă prin toate mijloacele să nege existența extratereștrilor pe Soare. Din cauza poziției deficitare în care se află politica neînţeleasă a NASA, Scott C. Waring, de profesie ufolog, critică cu vehemență acest comportament bizar.

ozn soare - OZN: NASA pastreaza cu sfintenie secretul extraterestrilor de pe Soare

Aceste fenomene sunt cunoscute de foarte mulți ani, dar NASA nu s-a sinchisit niciodată să ofere un punct de vedere care să explice prezența sutelor de Ozn-uri întâlnite pe lângă Soare„, susține Waring.

Numai în 2012 a existat o multitudine de altfel de fotografii suspecte. Luna trecută am asistat cum o navă extraterestră în formă de înger, de două ori cât Pământul se îndrepta cu toată viteza spre Soare.

„Probabil că acea navă în formă de înger se îndrepta spre Soare pentru a se alimenta cu energie. Din analiza datelor am putut ajunge la concluzia că nava era de cel puțin două ori cât Terra.„, mai susține ufologul Waring despre fotografia efectuată la 15 octombrie 2012.

loading...

Pe lângă această navă, au mai fost fotografiate şi altele care fie că orbitează în jurul Soarelui sau pur și simplu extratereștrii trăiesc pe steaua ale cărei temperaturi depășesc 6000 de grade Celsius. Suspiciunea planează asupra NASA, care nu numai că știe de existenţa extratereștrilor de pe Soare, dar și face tot ce îî stă în putință pentru a masca acest fapt real. În cercurile ufologilor mai circulă și zvon cum că satelitul SOHO a fost lansat pentru a studia și spiona activitatea extraterestră din jurul Soarelui. Acest fapt este confirmat de zecile de fotografii care înfăţişează diverse nave extraterestre care se pare că au o strânsă legătura cu Soarele.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top