OZN gigant „participă” la o misiune a armatei americane în Afganistan? (video)

Fenomenul OZN nu este o noutate pentru nimeni pentru că încă din cele mai vechi timpuri oamenii au semnalat prezențe neidentificate în atmosfera Pământului. Iniţial, OZN-urile au fost consemnate prin picturile rupestre, mai apoi civilizațiile antice i-au ridicat pe extratereștri la rangul de zei, iar în zilele noastre sunt priviți precum entități superioare nouă, care probabil vin de la zeci de ani lumină pentru a observa o formă primară de viață.

Prezența OZN-urilor, dar și a extratereștrilor pe Terra este recunoscută de numeroși oameni de știință și mai nou de reprezentanții guvernelor anumitor țări. În tot acest timp, există numeroase țări precum SUA sau Rusia care neagă cu vehemență existența extratereștrilor, în condițiile în care numeroase documente oficiale demonstrează contrariul. De ce este păstrat acest secret cu atâta îndârjire? Probabil că adevărul este mult mai complex decât ne-am imaginat și implicarea acestui fenomen în viața de zi cu zi ar schimba nu doar mentalitatea oamenilor, dar probabil i-ar și trezi la o realitate mai greu de acceptat.

Chiar dacă de cele mai multe ori adevărul este ascuns de ochii curioși ai opiniei publice, există și numeroase cazuri în care într-o formă sau alta bula minciunii reușește să se spargă. Așa s-a întâmplat și cu filmarea alăturată, în care se poate observa un OZN gigant care spionează sau observă o misiune a armatei SUA în Afganistan.

OZN

După cum se poate observa OZN-ul este de-a dreptul gigant și soldații americani sunt șocați de prezența sa în zonă. Probabil că pentru ei astfel de imagini nu reprezintă o noutate, însă pentru noi sunt chiar uluitoare. Comentariile ulterioare sunt de prisos, dar nu putem să ne întrebăm ce căuta un OZN gigant aproape de sol și din ce cauzăparticipa” la o misiune militară?loading...
S-ar putea să-ți mai placă și