OZN gigant, în formă de cruce, filmat pe cerul din Franța

Un OZN, în formă de cruce, a fost filmat în urmă cu câteva săptămâni pe cerul din Franța. Rapoarte oficiale ale armatei sugerează că acesta a fost văzut și în China și chiar Australia.

Fenomenul OZN a luat amploare în ultimul deceniu. Cu ajutorul tehnologiei actuale, OZN-urile sunt surprinse în diferite colțuri ale lumii.

Filmările în cauză sunt încărcate pe internet pentru ca toată lumea să se convingă de acest fenomen. Cu toate acestea, guvernele lumii neagă cu vehemență existența OZN-urilor și implicit a extratereștrilor.

O filmare impresionantă a fost de curând încărcată pe Youtube și prezintă un OZN gigant în formă de cruce. Acesta plutea liniștit pe cerul din Paris. A fost văzut de mii de oameni, care susțin că emitea numeroase fascicole bizare de lumină.

Interesant este faptul că în aceeași perioadă, numeroase rapoarte din China și Australia indică faptul că acest OZN gigant în formă de trabuc a fost observat și în cele două țări.

Cu toate acestea, nu există niciun punct de vedere oficial cu privire la acest fenomen. Autoritățile susțin că totul este o înscenare și nimic mai mult. Nu avem de ce să ne temem pentru că OZN-urile nu sunt decât o iluzie, iar extratereștrii cu siguranță că nu există.

ozn gigant - OZN gigant, în formă de cruce, filmat pe cerul din Franța

Însă, imaginile sunt mai mult decât grăitoare, iar adevărul există în fiecare dintre noi!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și