Take a fresh look at your lifestyle.

OZN gigant fotografiat deasupra Casei Poporului

Amintindu-ne de filmul Independence Day, când un OZN gigant a apărut deasupra Casei Albe din Washington, un obiect spațial neidentificat și-a făcut apariția deasupra Casei Poporului din București. Fotografia a fost realizată de un bucureștean, Cosmin Gârleșteanu, care susține că sentimente stranii l-au încercat în momentul în care a fotografiat clădirea.

Ciudat este faptul că în clipa în care fotografiile au fost efectuate nu se vedea nimic pe cerul Bucureștiului. Abia când le-a descărcat, bărbatul a putu să-și dea seama că două obiecte stranii, sub formă eliptică, care emana diverse lumini, se aflau deasupra Casei Poporului.

Convins că a reușit să realizeze fotografia vieții sale în seara de 4 februarie, el a postat pe internet instantaneul. Diverse reacții s-au născut cu privire la captura bucureșteanului. Unii sunt de părere că două OZN-uri suprapuse se află deasupra Casei Poporului, în dorința de a spiona, în timp ce alții susțin că este vorba despre un joc de lumini.

OZN Casa Poporului

Prezența extratereștrilor în capitală nu mai este de foarte mult timp un subiect tabu, pentru că în ultima perioadă, din ce în ce mai multe mărturii atestă acest fapt. Probabil că Bucureștiul a devenit punct de atracție pentru civilizația extraterestră cu pricina, fapt pentru care fotografii precum cele captate de Gârleșteanu devin o banalitate.

loading...