Mistere

X-Files

OZN filmat in timp ce zbura deasupra caselor dintr-un oras din Turcia (video)

3views

Presa turcă a semnalat un caz incredibil al unui OZN care pur și simplu zbura în voie pe deasupra străzilor orașului Gebze. Evenimentul a fost captat de o cameră de filmat amplasată în curtea unei firme și imediat a atras atenția opiniei publice. De asemenea, au existat numeroși martori care au surprins obiectul spațial neidentificat zburând la joasă altitudine prin orașul lor.
Conform presei turce, evenimentul s-a petrecut undeva prin luna iunie, dar imaginile au fost făcute publice abia acum pentru că au fost supuse unor teste care au confirmat în cele din urmă veridicitatea lor.

Martorii oculari susțin că atunci când OZN-ul a trecut prin oraș animalele au început să se agite de parcă o nenorocire urma să se întâmple.

“La ora șase am ieșit din clădire. Câinii începuseră să latre și am crezut că se întâmplă ceva. M-am uitat în sus și am văzut un obiect rotund, care zbura la o distanță relativ mică peste oraș. Vă pot spune că era atât de aproape încât m-am speriat. Era un OZN și nu înțelegeam ce se întâmplă, toată lumea era contrariată și speriată de ceea ce se întâmpla.”, a declarat unul dintre martorii oculari pentru presa turcă.

Imaginile au fost trimise la un institut ufologic și specialiștii au fost de părere că nimic nu este falsificat și că OZN-ul este cât se poate de real.

Autoritățile turcești nu au avut niciun punct de vedere cu privire la OZN-ul care a traversat orașul Gebze, iar armata nu l-a putut identifica pe radare.
Acest eveniment este unul misterios și nimeni nu își poate explica cauza pentru care OZN-ul zbura atât de jos. După câteva minute, obiectul spaţial a dispărut.

Loading...

loading...