OSN-URILE, OBIECTE SUBACVATICE NEIDENTIFICATE, DOCUMENTE DESECRETIZATE

0

Sute de dosare secrete ale Marinei rusești au fost declasificate după 50 de ani, de la producerea unor evenimente petrecute în mările și oceanele lumii, la care au participat ofițeri și militari ruși.

Krapiva este profesor la Universitatea Odessa și a studiat multe din aceste întâmplări pe care le-a prezentat într-o carte publicată de curând. Documentele descriu existența unor obiecte misterioase care apar spectaculos din mări și oceane și care produc jeturi de apă cu înălțimi de până la 60 de metri.

În anul 1965, echipajul de pe vasul Raduga a fost martor la un eveniment spectaculos. La o distanță de două mile față de vapor, au observat o sferă luminoasă cu un diametru de peste 50 de metri care a ieșit din apă și a survolat timp de câteva minute suprafața oceanului la o altitudine de 150 metri. La ieșirea din apă, sfera a format o imensă coloană de apă.

În anul 1985, mai mulți scafandrii care se antrenau în lacul Issyk Kul, Turkestan, au raportat superiorilor că la o profunzime de 50 de metri au fost atacați de umanoizi cu o lungime de peste trei metri, care nu purtau aparate de respirat. Cu toate că temperatura apei era extrem de scăzută, umanoizii purtau combinezoane colante argintii, iar pe cap aveau căști.

În momentul în care scafandrii s-au apropiat de umanoizi, o forță uriașă i-a aruncat la suprafață. Din cauza decompresiei, scafandrii au suferit embolii gazoase.

Cele mai multe apariții de obiecte zburătoare au fost înregistrate în zona lacului Baikal. Lacul are o adâncime de 1,5 kilometri. Cu ajutorul unor radare performante au fost reperate obiecte discoidale pe fundul lacului.

Misterioasele obiecte par că sfidează legile fizicii. Comandantul unui portavion american a declarat că aparatura de detecție a semnalat prezența unui misterios obiect în oceanul Atlantic, care se deplasa cu viteza de 280 km/h, în condițiile în care un submarin nu poate depăși 70 km/h. Obiectul a plonjat vertical și a dispărut la o adâncime de 5000 de metri, zonă în care submarinele nu se pot aventura.

ozn bermude - OSN-URILE, OBIECTE SUBACVATICE NEIDENTIFICATE, DOCUMENTE DESECRETIZATE

Presa rusă a relatat despre un caz petrecut pe lacul Beloe din regiunea Vologda. Un obiect zburător a ieșit din adâncurile lacului cu o forță atât de mare, încât a dislocat o cantitate imensă de pământ de la malul lacului.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și