Os uman, vechi de peste 40.000 de ani, conţine ADN extraterestru. Omul este un hibrid?

0

Un os uman, care conţine o structură ADN de origine extraterestră îi pune pe jar pe oamenii de ştiinţă. Osul are o vechime de peste 40.000 de ani şi a fost descoperit într-o peşteră din nordul Spaniei.

Cu câţiva ani în urmă, o echipă de speologi a cercetat o peşteră din Spania şi a avut surprinderea să descopere numeroase oase umane. Peştera a fost denumită după descoperirea în cauză, Sima de los Huesos, şi abia când au supuse analizelor de laborator, specialiştii au avut surpriza să afle că omul modern a avut un strămoş misterios.

Analiza structurii ADN a unui femur a demonstrat că este de origine extraterestră şi nu a mai fost regăsită nici la omul de Neanderthal. Această concluzie a pus pe jar întreaga comunitate ştiinţifică şi demonstrează încă o dată faptul că teoria evoluţionismului, propusă de Darwin, conţine numeroase verigi lipsă.

Specialiştii au ajuns la concluzia că ADN-ul în cauză ar putea aparţine unei alte specii umane, numite Denisovan, care ar fi trăit cu peste 100.000 de ani în urmă în Siberia. Dar cum au ajuns aceşti oameni pe teritoriul Spaniei din zilele noastre, într-un spaţiu atât de restrâns?

„Este o descoperire incredibilă. S-a reuşit extragerea ADN-ului unor oameni care au trăit cu mult timp înaintea celor de Neaderthal şi este posibil ca structura să fie de provenienţă extraterestră”, a declarat David Reich de la Harvard Medical School.

adn - Os uman, vechi de peste 40.000 de ani, conţine ADN extraterestru. Omul este un hibrid?

Interesant mai este faptul că nimeni nu poate stabili originea omului Denisovan şi cu atât mai mult speculaţiile susţin că acesta ar fi rezultatul direct al împerecherii oamenilor cu extratereştri. Bineînţeles că această teorie nu este susţinută de cei mai mulţi dintre oamenii de ştiinţă pentru că hibridizarea omului este încă un subiect tabu, care trebuie ţinut cât mai departe de urechile curioşilor.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și