The news is by your side.

Originea civilizației umane. Viitorul va dezvălui secretele trecutului

0

Voltaire spunea că istoria este o minciună acceptată de comun acord. Faptul că știi unde te afli și încotro te îndrepți te ajută enorm să știi de unde vii.

Contrar a ceea ce știm cu toții, viața pe Pământ nu a evoluat de la primitivism la universul tehnologic de astăzi. În urmă cu mii de ani, Terra se bucura de vaste cunoștințe tehnologice, iar civilizația care o popula era condusă de ființe pe care oamenii îi considerau zei.

Sumerul și zeii creatori

Manuscrisele străvechi descriu o epocă de aur care a luat sfârșit ca urmare a unui cataclism geologic. Profesorul James DeMeo scria, întreaga lume a fost zguduită de schimbări climatice masive care au dus la formarea deșerturilor. Istoria convențională consideră Sumerul leagănul civilizației. Perioada sumeriană este situată între 4000 și 2000 î.Hr.

Ce a fost înainte de această civilizație?

Lemuria și Atlantida, susțin unii cercetători. Textele incașe descriu un mare cataclism care a fost cauzat de mișcări tectonice devastatoare. Textele chinezești descriu cum stâlpii cerului s-au prăvălit, Soarele, Luna, stelele au căzut în nord-vest, unde cerul s-a prăbușit, pământul s-a scufundat și a fost inundat de ape.

Stelele polare și-au schimbat poziția, pământul a fost învăluit de nori groși, apa din mări și oceane fierbea, munții scuipau foc. Unul dintre cei mai importanți cercetători ai civilizației Mu/Lemuria, a fost colonelul James Churchward.

El a vizitat mănăstiri din Asia unde a descoperit texte despre continentul Mu, care era centrul unui imperiu global, care includea și Atlantida. Planeta era populată de diverse rase, inclusiv marii blonzi cu ochi albaștri.

Lemurienii care au supraviețuit cataclismului au migrat în America Centrală unde au pus bazele imperiului mayaș, în Sumer și Egipt. După Lemuria a urmat sfârșitul Atlantidei.

Atlanții au încercat să folosească Pământul drept conductor pentru a înfrânge dușmanii și au declanșat un cataclism care a afectat nu numai planeta noastră, dar și planetele Marte și Venus.

sumer-prizonier-insectoid Originea civilizației umane. Viitorul va dezvălui secretele trecutului

Cercetătorul Immanuel a lansat în anii 50 teoria conform căreia producerea cataclismului ar fi avut la origine planeta Venus. Până la producerea cataclismului, Venus era o stea cu coadă, care avea o traiectorie diferită de cea de astăzi. Ea era o torță strălucitoare care umplea tot cerul.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și