Mistere

illuminati
Conspiratii

Ordinul Illuminati si Noua Ordine Mondiala

8views

Una dintre cele mai mari teorii ale conspiraţiei are în spate un grup puternic de interese, Ordinul Illuminati, care se presupune că ar fi manipulat cursul evenimentelor globale timp de secole. Aceştia au un singur scop,de a crea o Noua Ordine Mondială.

Se presupune că aceasta cabală a fost pusă la cale, iniţial, de 13 familii legate genetic, a căror linie de urmaşi se întinde astăzi la toate palierele puterii. Se crede că cei mai influenţi oameni, cei mai bogaţi, cei mai puternici lideri din lumea afacerilor, precum şi elitele aristocraţiei, inclusiv nobilimea britanică, sunt toţi membrii acestei familii.

Ordinul Illuminati și scopul lor

Dar care este scopul lor? Crearea unui stat social, aşa cum s-a mai întâlnit doar în Evul Mediu, din care să dispară clasele de mijloc. Acest sistem social este compus din conducători, adică Ordinul Illuminati, şi supuşi, ceilalţi oameni.

Aceasta orânduire presupune că să dispară graniţele ţărilor şi impune folosirea unui singur sistem monetar. Ordinea ar fi asigurată de o armată unificată, iar conducerea exercitată de un guvern unic în care funcţiile se moștenesc. În Noua Ordine Mondială, doar cei supuşi şi ascultători pot supravieţui, cei care se împotrivesc ar fi ucişi fără drept de apel.

Scopul principal al statului fascist este reducerea drastică a populaţiei planetei până la cifra de un miliard de oameni. Această măsură se justifică prin criză resurselor care urmează să apară în anii care urmează din cauza populaţiei numeroase care se înregistrează pe Pământ.

Loading...

Din această cauză, se crede că Ordinul Illuminati se afla în spatele unor tragedii pe care istoria le-a consemnat precum: cele două războaie mondiale, Marea Criză din anii ’30, Războiul din Coreea, Războiul din Vietnam, căderea imperiului sovietic, războaiele din Golf, epidemiile de tip SARS şi H1N1, valul tsunami din Oceanul Indian, dar inclusiv şi actuala recesiune economică.

Grupul Illuminati doreşte să reducă drastic numărul populaţiei de pe glob şi apelează la orice măsură pe care o consideră oportună într-un moment dar.

În prezent adepţii teoriei conspiraţiei cred că cei mai importanţi jucători de pe piaţa economică sunt adepţii acestui ordin. Cei care nu acceptă să renunţe la putere în favoarea Ordinului Illuminati, sunt eliminaţi prin diferite metode, cei mai mulţi fiind chiar omorâţi.

Se crede că John F. Kennedy a fost unul dintre cei care s-a împotrivit ordinului, cauza pentru că a fost asasinat. De asemenea familia Bhutto din Orientul Mijlociu a fost scoasă de pe scenă politică pentru că a dorit menţinerea păcii în Pakistan.

illuminati

Dacă toate aceste presupuneri ar fi adevărate atunci de ce nimeni nu a reuşit să comploteze împotriva acestei grupări? De ce nu a avut loc nicio revoltă împotriva lăcomiei de care dă dovadă ordinul? Cea mai plauzibilă explicaţie este că ordinul foloseşte diverse metode de manipulare în masă şi programe de control al minţii prin care împiedică societatea să adopte o atitudine negativă împotriva grupării de tip fascist.

loading...