Take a fresh look at your lifestyle.

Ordinul Illuminati și lumea subterană, dincolo de Apocalipsă

Site-ul Le Nouvel Ordre Mondial, a publicat scrisoarea unei persoane care susține că timp de 47 de ani a făcut parte din ordinul Illuminati. La vârsta de 19 ani, în anul 1964, când era student la Harvard, a fost racolat de doi membri Illuminati.

A devenit membru al acestei organizații în urma depunerii unui jurământ și efectuării unui ritual pe care îl numește sacru. A fost unul dintre cei mai buni studenți ai promoției sale, iar organizația Illuminati l-a introdus într-o lume misterioasă a puterii, deciziilor și a banilor.

Fiind un bun specialist a fost cooptat în construirea celui mai mare buncăr din lume situat în apropiere de Sao Paulo, Brazilia. Buncărul era destinat ca adăpost subteran, în caz de război termonuclear sau catastrofe naturale, celor mai bogați reprezentanți ai lumii. Peste 5000 de persoane pot locui în acest buncăr o perioadă lungă de timp.

În prezent, în lume sunt 439 de buncăre, dintre care 57 în SUA. În cazul unui război mondial, cei care reprezintă puterea din umbră, adevărata forță mondială, se pot refugia pe perioade lungi de timp.

Semnatarul scrisorii aduce în discuție cazul Lev Troțki, revoluționar bolșevic, care după ce Stalin a preluat puterea în URSS, s-a retras pentru a se salva într-un buncăr din Elveția. El a fost ajutat, în prima fază, de Illuminati care doreau ca Troțki să preia puterea. Mai târziu, reprezentanții Illuminati l-au susținut pe Stalin, iar Troțki a fost executat.

O victimă a acestei organizații a fost și Abraham Lincoln. Prin căi oculte, el a ajuns președintele SUA și a fost obligat să declanșeze Războiul de Secesiune, în urma căruia nordul SUA a devenit o zonă puternică și influentă. Când planul a fost realizat, Lincoln a fost asasinat.
Despre Osama Ben Laden, autorul scrisorii susține că execuția acestuia a fost o înscenare. Ben Laden trăiește sub identitate falsă în Bahamas, într-un buncăr.

Loading...

Multe din aceste buncăre sunt folosite pentru a stoca armele nucleare. În altele sunt derulate proiecte militare secrete. HAARP este unul dintre acestea și are ca bază principală un buncăr situat în oceanul Pacific. Primele teste au fost efectuate în anul 1990. Cutremurul din Haiti, uraganul Katrina au fost declanșate de teribila mașinărie numită HAARP.

O altă temă abordată în scrisoare este cea legată de traficul de droguri în care Illuminati sunt implicați direct. Pe lângă profiturile uriașe obținute, drogurile sunt un mijloc eficace de a controla populația. Mari cantități de droguri sunt stocate în aceste buncăre.

Aeroportul internațional Denver, un loc demonic

Construcția a început în anul 1995 și ocupă o suprafață de 34000 de hectare. Costurile finale au fost astronomice, 4,8 miliarde de dolari. Peste o sută de milioane de metri cubi de pământ au fost deplasați. A fost realizat un sistem care permite pomparea a 4000 litri de kerosen/minut.

illuminati

Au fost instalate 8530 kilometri de fibră optică. Aeroportul dispune de imense tuneluri subterane și este considerat o poartă către infern.
Picturile murale din interiorul aeroportului au un mesaj apocaliptic.

Semnatarul scrisorii consideră că aeroportul este cel mai mare buncăr din lume construit de Illuminati, un adevărat oraș subteran care va fi utilizat în momentul în care un război mondial se va declanșa.

loading...

Comentariile sunt închise.