ORBUL ATLANTEAN SAU OCHIUL LUI DUMNEZEU

În anul 1970, mai mulți savanți americani au făcut publică informația conform căreia în apropiere de insula Bimini au fost descoperite ruinele unui oraș aparținând unei civilizații misterioase. Ruinele au fost numite zidul de la Bimini.

În același an, oceanograful american Ray Brown a descoperit în apropiere de Bahamas, în timpul unei scufundări, o piramidă realizată dintr-un fel de sticlă transparentă, ca un cristal.

Deși nu avea lanternă, Brown a intrat în interiorul piramidei care în mod misterios era luminat. Interiorul era curat, nu existau urme de eroziune sau alge. Brown a afirmat că piramida era inclusă într-un complex de ruine.

Pe podeau piramidei a descoperit o piatră inscripționată pe care era așezată o farfurie care avea gravate două palme. În interiorul lor se afla un cristal pe care Brown l-a recuperat.

În acel moment, Brown a auzit un zgomot și a plecat în grabă. Brown a fost atât de speriat că timp de cinci ani nu a vorbit despre ceea ce descoperise.

Singura dovadă că Brown nu a mințit a fost cristalul pe care l-a recuperat.

loading...

Atunci când acest cristal este fotografiat din diverse unghiuri, imaginile din interiorul său se modifică, arătând nu una ci trei piramide, iar în interior este un ochi uman. Cristalul este numit Ochiul lui Dumnezeu sau Orbul atlantean.

Când o busolă este apropiată de cristal, acele se învârt în sens invers acelor de ceas.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Comentariile sunt închise.